facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basro bv

Basro bv

Geschiedenis

Basro is toonaangevende leverancier en installateur van elektro- en beveiligingstechniek, datanetwerken en klimaatbeheersing. Kennis en ervaring waar we trots op zijn: al meer dan 40 jaar.

Sinds de oprichting in 1976 is onze organisatie uitgegroeid tot een professionele, kwalitatief hoogstaande partner binnen ons vakgebied.

Onze vijf divisies beslaan het complete scala aan oplossingen voor klanten, van onderhoud tot service. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vakwerk zorgen voor een lijst met gerenommeerde projecten en bedrijven. En dat in vrijwel elke bedrijfstak.

Ons team bestaat uit 60 medewerkers, veel van hen hebben de groei van het bedrijf meegemaakt. De ervaring van deze ‘oude rotten in het vak’, gecombineerd met jonge vakbekwame teamleden, zorgt voor een dynamisch bedrijf met kennis van zaken.

Adres: Weg en Land 21, 2661 DC Bergschenhoek
Telefoonnummer: +31 (0)10 5220244
Stad: Bergschenhoek
Route: Weg en Land 21
Postcode: 2661 DC


Recensies
Al jaren een betrouwbare partner op het gebied van Elektrotechniek en Beveiligingstechniek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid