facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basisschool Panta Rhei Ede

Basisschool Panta Rhei Ede

Info

Basisschool Panta Rhei is een bruisende, leuke en warme school. Ons motto is: "Niet elk kind hoeft een kampioen te zijn, als het zijn of haar persoonlijk record maar verbreekt.”



""Iedereen is een kampioen als het zijn of haar persoonlijk record verbreekt.""
Adres:
Telefoonnummer: 0318-625365
Stad: Ede



op zoek naar gerelateerd: Tso panta rhei, Schoolkalender panta Rhei, Schoolgids Panta Rhei, Schooltijden Panta Rhei, Panta Rhei vakantierooster
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vlinderboom De Vlinderboom 335 meter Leert er veel, maar ja het is school
Franciscusschool Ede Franciscusschool Ede 1 km Aan de Stadspoort (kant van de AH), parkeerplaats oversteken. De trap af, aan de over...
CNS Basisschool Koningin Beatrix CNS Basisschool Koningin Beatrix 1 km kinderen worden voor niks geschorst en alles draait alleen maar om wat de directrice ...
EBS De Rots EBS De Rots 1 km Wat een fijne school
De Koepelschool De Koepelschool 1 km Welkom bij de Koepelschool!
De Kleine Prins De Kleine Prins 3 km Geen fijne school
Driesprong (Ede) Driesprong (Ede) 6 km De Driesprong is een buurtschap en landbouwenclave in de Nederlandse gemeente Ede.De ...
Recensies
Wat hebben onze 2 dochters het naar hun zin gehad op deze school. Ze gingen er iedere dag met veel plezier naar toe. Er was fijn en makkelijk contact met de docenten. Zeer betrokken! Ook merk je dat ze hun best doen ieder schooljaar weer om het voor iedereen zo fijn mogelijk te maken en te houden! Diverse vieringen, uitjes..aan alles wordt gedacht! Kortom: een aanrader voor elk kind !
Onze dochter heeft 8 jaar op de Panta Rhei gezeten en wij zijn heel erg tevreden over de leerkrachten welke echt aansluiting zoeken bij het kind, passend onderwijs bieden en door het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving heeft onze dochter het beste in zichzelf ontwikkeld. Zij heeft een prettige tijd op de Panta rhei gehad en vind de feestelijke vieringen altijd heel erg leuk.
Ontzettend leuke school waar mijn dochter elke dag met plezier heen ging. Docenten zijn erg vriendelijk en school is laag drempelig. Ze organiseren veel leuke activiteiten tijdens en na schooltijd. Tijdens de Corona deden alle docenten een extra stap zodat leerlingen een veilige, maar wel gezellige omgeving hadden. Hier heb ik erg veel bewondering voor. Bij twijfel; Kies Panta Rhei!
Onze 2 dochters hebben er met heel veel plezier gezeten op deze school. Wat een leuke gezellige school. Meelevende leerkrachten, maar andersom ook. De oudste is al een jaar van school, is nog echt wel een aantal keer terug geweest. De jongste heeft nu afscheid genomen en ook zij zal zeker nog terug gaan. Ik ga het missen als moeder.
Onze jongste heeft gisteren afscheid genomen van de basisschool met een geweldige musical en een spetterende feestavond door de leerkrachten. Na 14 jaar nemen wij afscheid van de basisschool waar wij ook veel geholpen hebben. Van overblijfkracht tot MR-lid en alles daartussen, mooie periode! Betrokken leerkrachten meegemaakt waarbij onze kinderen zich op hun eigen manier konden ontwikkelen tot wie zij nu zijn.
Wat een fijne school! Onze tweeling is door onze verhuizing op deze school begonnen in groep 7 en door de inzet van hun meester in groep 7 en hun juf in groep 8 en natuurlijk alle anderen hebben ze het hier zo naar hun zin en zijn ze enorm gegroeid! Heel erg bedankt namens ons!
Super fijne school! Onze kinderen gaan altijd met heel veel plezier naar school! Meedenkende leerkrachten, juiste begeleiding en alles is bespreekbaar.
Super leuke school. Top meesters en juffen
Heel wat jaren hebben mijn meiden op deze school gezeten. Met veel plezier en fijne begeleiding waar nodig was. !
Ik hou van deze school de beste ooit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid