facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basisschool de Mariënborn

Basisschool de Mariënborn

Info

Welkom bij basisschool de Mariënborn in Oosterbeek. De beste, leukste en de meest gezellige Daltonschool van Oosterbeek en omgeving! Op onze school kennen we elkaar!

Geschiedenis

De Mariënborn is een Oecumenische basisschool die werkt volgens de werkwijze van Dalton.
Dat betekent dat de school openstaat voor iedereen en respect heeft voor iedere culturele en levensbeschouwelijke achtergrond.
Wij stimuleren kinderen, ouders en teamleden om op onze school met verschillende levensbeschouwingen in aanraking te komen.

Sinds januari 2013 zijn wij een Daltonschool.
De drie kernwaarden van het Daltononderwijs: Vrijheid in gebondenheid, Zelfstandigheid en Samenwerking, zijn al in diverse vormen in ons onderwijs terug te vinden.

De leerlingen zijn verdeeld over 8 groepen en komen zowel uit de woonwijk rond de school als uit andere delen van Oosterbeek, Arnhem en Heveadorp.

Onze school maakt onderdeel uit van de brede school Oosterbeek-Laag. Andere participanten daarin zijn Openbare Basisschool De Marlijn, peuterspeelzaal Dolfijn en BSO Koningskinderen.

Wanneer u meer informatie wilt of de sfeer wilt proeven bij ons op school, maakt u dan een afspraak. Met plezier leiden wij u rond.



"De Mariënborn is een Daltonschool waar kinderen met elkaars levensbeschouwing en godsdienst in aanraking komen. Op de Mariënborn zien we de basisschooltijd als een zoektocht naar zelfkennis én naar kennis van de wereld om je heen door middel van Dalton. De Mariënborn wil je de ruimte geven om die zoektocht in een veilige, begeleide omgeving en vanuit de kaders van het Daltononderwijs en van onze oecumenische achtergrond, op je eigen manier en uitgaande van je eigen kwaliteiten, op een voortvarende manier op te pakken."
Adres: Mariënbergweg 28, 6862 ZM Oosterbeek
Telefoonnummer: 0263335274
Stad: Oosterbeek
Route: Mariënbergweg 28
Postcode: 6862 ZM


Openingstijden

Maandag: 07:45 - 17:15
Dinsdag: 07:45 - 17:15
Woensdag: 07:45 - 17:15
Donderdag: 07:45 - 17:15
Vrijdag: 07:45 - 17:15

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Tol b.v. De Tol b.v. 177 meter De Tol is de inrichter voor de kinderopvang. Met een compleet aanbod van ergonomisch ...
Bernulphusschool Bernulphusschool 871 meter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid