facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basisschool De Goede Herder

Basisschool De Goede Herder

Info

Basisschool De Goede Herder is een school op katholieke grondslag. We laten ons bij ons werk leiden door christelijke waarden en normen. Maar op De Goede Herder is ook veel ruimte voor anders-denkenden en anders-gelovigen.

Geschiedenis

Verschillen tussen kinderen in opvattingen en levensbeschouwingen vormen een uitgangspunt voor ons onderwijs. De kinderen leren met en van elkaar, met respect voor ieders identiteit. Immers is de wijk Helmond-Oost in de laatste decennia veranderd in een multiculturele wijk.
Onze school staat in een ruim 45 jaar oude wijk in Helmond- Oost, omgeven door veel groen, ruimte en rust. Het huidige schoolgebouw is de afgelopen jaren al stapsgewijs aangepast aan de wensen die binnen ons team leven en aan de eisen die deze tijd stelt aan een actieve leef- en leergemeenschap.
Op dit moment bezoeken zo’n 385 leerlingen onze school, verdeeld over zeventien groepen. Er zijn drie groepen 1, twee groepen 2 en twaalf groepen 3 t/m 8.



"“Ieder kind mag trots zijn op zichzelf”. Als team zijn wij trots op onze kinderen en onze school.Wij willen kinderen begeleiden in hun totale ontwikkeling en betrekken hierbij de ouders/verzorgers. Wij zijn tevreden als de kinderen met een goed gevoel en met genoeg kennis en vaardigheden naar hun eigen mogelijkheden onze school verlaten: sociaal vaardig, met vertrouwen, autonoom en ambitieus.Onze school staat in de wijk Helmond-Oost waar een diversiteit aan culturen en bevolkingsgroepen te vinden is. Vanuit onze katholieke achtergrond en vanuit onze waarden en normen staan wij open voor deze diversiteit. Actief burgerschap is voor ons een vanzelfsprekend thema: samen maken wij de school: leerling-ouders-school!"
Adres: Montgolfierstraat 71, 5703 EB Helmond
Telefoonnummer: 0492-599745
Stad: Helmond
Route: Montgolfierstraat 71
Postcode: 5703 EB



op zoek naar gerelateerd: Taalklas Helmond, Bestuur De Goede Herder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basisschool Silvester-Bernadette Basisschool Silvester-Bernadette 658 meter Hele goede school met oog voor elk kind
Openbare Basisschool De Straap Helmond Openbare Basisschool De Straap Helmond 1 km Leuke school niet allerbeste tijd gehad maar meneer jamy heeft het een stukje beter g...
Montessorischool Helmond Montessorischool Helmond 2 km Erg prettige school met laagdrempelig contact met de docenten en directrice. Goede f...
IKC de Bundertjes IKC de Bundertjes 3 km Heeeeel leuke school
Wilhelminaschool Helmond Wilhelminaschool Helmond 3 km Zo leuken school ik zit er zelfs op wow zo cool
Kindcentrum de Lindt Kindcentrum de Lindt 5 km Ik kreeg er persoonlijk mentale problemen van owo :
OBS Brandevoort OBS Brandevoort 6 km Goede school, heb er zelf nog op gezeten. Groot genoeg voor het aantal leerlingen, aa...
Mondomijn Integraal Kindcentrum Mondomijn Integraal Kindcentrum 6 km gewoon normaal
Recensies
Geen goede school ze geven je zo maar straf! Waardeloze school! Heb mijn tijd ingestopt in toetsen enzo* En je gaat met Basis weg van deze waardeloze school!
Fijne school ik heb er vroeger op gezeten! Ga er vooral naartoe :
Hele leuke school en er zijn best veel interessante vakken
Hele goede school en fijne school.
Leuke school met leuke leerkrachten
Vertaald door Google Ze lieten me hun wifi gebruiken, hoewel ik niets met hun school te maken heb. Moge God hen zegenen voor deze genade! Origineel The allowed me to use their wifi, although I have nothing to do with their school. May God bless them for this mercy!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid