facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Veendam Veenlustpassage 24/7

Basic-Fit Veendam Veenlustpassage 24/7
Adres: Veenlustpassage 16, 9641 MK Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 023 808 0888
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Veenlustpassage
Huisnummer: 16
Postcode: 9641 MK


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Leuke ruime sportschool .n24/7 geopend!!.nFijne douche cabines .nLekker warm water.nGoede hygiëne schoonmaak stations met spray en doekjesnSportDrank automaat .nRuime opzet.nFijne airco als het warm is..nVriendelijk personeel.nGoede kluisjes.wel zelf slot meenemen,ook te verkrijgen in de automaat eveneens handdoekjenSchade wordt snel hersteld en apparaten worden netjes gehouden.nMaar er is nog wel ruimte voor iets nieuws..
Beste sportschool die ik tot nu toe bezocht heb,. Je hebt genoeg train ruimte, meer dan genoeg apparaten, een massagestoel, speciale water apparaat. Wil je een unieke sportervaring, raad ik deze basicfit aan, voor zowel beginners, als gevorderen.
NIET LID WORDEN MENSEN!! HET IS OPLICHTERIJ!! Ik ben lid geworden, omdat ze hadden beloofd dat het binnenkort 24/7 zal zijn. We zijn inmiddels 8 maanden verder en ze zeggen nogsteeds we zijn binnenkort 24/7 open...Ik wilde mij uitschrijven, maar het kon niet. Ze zeiden dat ik perse 1 jaar moet vasten zitten..Ook als je ziekte hebt of als je gaat verhuizen willen ze bewijs...Anders kan je niet uitschrijven. Ik heb nog nooit met zoiets mee gemaakt. Ik betaal vollepond, terwijl ze niet hun beloftes na komen. Echt schandalig dit...
Hele fijne sportschool, voor iedereen toegankelijk. Heel netjes en vriendelijke en behulpzame personeel
Goeie Basic, alleen is er geen personal coach nog aanwezig. Verder kan je hier alles trainen! Fijn dat het nu wel 24/7 open is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid