facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Terneuzen Axelsestraat

Basic-Fit Terneuzen Axelsestraat
Adres: Axelsestraat 165, 4537 AH Terneuzen, Nederland
Staat: Zeeland
District: Terneuzen
Stad: Terneuzen
Route: Axelsestraat
Huisnummer: 165
Postcode: 4537 AH


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Ruime overzichtelijke fitness en grote parking.nPersoneel aanwezig, was er drie uur en niemand ook maar iets zien kuisen dik stof tussen kabelrekken, hier wordt in België flink op gecontroleerd.nKleedkamer en toiletten wel proper.nGewichten squat rek volledig door mekaar en op de grond, ook elders.nPersoneel let je hier op? En wijs er de leden op.nOok hier : velen komen niet om te trainen maar voor gsm gebruik. Spijtig bezetten toestellen voor anderen maar beseffen het niet.nNo pain, no gain en blijf dus een smalborstje!
Mooie ruime sportschool. Genoeg apparaten. Als je uitleg wil boek je een uurtje voor 25 euro en elke apparaat wordt netjes uitgelegd. Waar je op moet letten, houding etc. Samen met mijn dochter sporten van 15 voor 30 euro dat is helemaal leuk.
Goede sportschool als je zelfstandig kan sporten, dus als je al eerder aan fitness hebt gedaan en weet wat je met de apparaten aanmoet, zoniet zou ik een sportschool met wat meer begeleiding aanbevelen zoals Snap Fitness op de Zeelandlaan.nnMomenteel, eind augustus vind ik het wel erg druk worden, zit er geen maximum aan hoeveel leden er tegelijk binnen mogen zijn?n1 septembernVandaag weer eens meegeweest, het valt op dat niet iedereen meer zijn gebruikte apparaat even schoonmaakt, toezicht hierop is er niet, helaas.
Liever geef ik er nul , 10 x op de intercom geduwd en er kwam niemand terwijl er wel iemand aanwezig hoort te zijn jammer 3 abonnementen weg die zich lekker gaan inschrijven bij de concurrent en vertellen dit via via door dat dit gewoon te stom voor woorden is en dat alleen maar om even te kijken hoe het was erg jammer geen aanrader!!!
zal wel een goede sportschool zijn… alleen ontbreken er genoeg cameras op het parkeerterrein.. auto totalllos kunnen afschrijven omdat een of andere mogool er vollebak tegenaan heeft gereden. onderzoek gesloten wegens gebrek aan camerabeelden. Pas dus op dat je er je auto niet zomaar zet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid