facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Nederland

Basic-Fit Nederland

Geschiedenis

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Je kunt bij ons niet alleen ‘gewoon’ fitnessen maar ook elk half uur virtuele groepslessen volgen!



"Ook als Middelburger kun je lekker sporten voor een prima prijs. Je bent van harte welkom bij in ons sport- en fitnesscentrum aan de Podium 9, gevestigd op het ZEP-terrein, tegenover de KFC. Deze sportschool is voor iedereen; van beginners tot gevorderden en van elke leeftijd. We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en groepslessen, zodat er altijd een work-out is die bij jou past. Kom eens langs en neem een kijkje, of schrijf je meteen online in."
Adres: Podium 9, 4337WV Middelburg
Telefoonnummer: 023-8080888
Stad: Middelburg
Route: Podium 9
Postcode: 4337WV


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: basic fit vestigingen, basic fit duo, basic fit prijzen, my basic fit, basic fit hoofdkantoor, basic fit dagpas, basic fit groepslessen, basic fit app
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit Middelburg Podium Basic-Fit Middelburg Podium 0 meter Prachtige sportschool alleen veel te overbevolkt, soms een half uur wachten tot je je...
Fit for All Fit for All 30 meter Mijn "thuis" gym. Heb op veel plekken gesport, maar nergens heb ik me zo op...
Fit For Free Middelburg Fit For Free Middelburg 2 km Goede apparaten waar ik altijd wel alles kan doen wat ik wil
fit20 Middelburg fit20 Middelburg 2 km Sinds 2 maanden sport ik ook bij fit20 en ik merk nu al verschil. Minder last van mij...
Healthclub Zeeland Gezond Healthclub Zeeland Gezond 2 km Hele fijne sportschool die met je meedenkt!
CrossFit CKM Middelburg CrossFit CKM Middelburg 2 km The place to be for Crossfit, Bootcamp, functional fitness, weightlifting and gymnast...
Bootcamp Club Fitter Middelburg Bootcamp Club Fitter Middelburg 3 km Een fantastische manier om aan een sportievere versie van jezelf te werken. Ongedwong...
Recensies
Prachtige sportschool alleen veel te overbevolkt, soms een half uur wachten tot je je volgende oefening kan doen. Zeker als je in de avond moet vanwege werk of school.
Op zich een fijne sportschool. Alleen de laatste tijd erg vies! Apparatuur wordt niet meer goed met regelmaat schoongemaakt. Op de vloer overal stofwolken, de toiletruimtes zijn gewoonweg smerig en het ruikt er naar urine. Erg jammer dit! Dit doet mij overwegen om mijn abonnement op te zeggen.
In de avonduren is het zo druk dat er overal mensen hangen terwijl ze wachten tot dat ergens een toestel eindelijk vrij is. Toestellen zijn prima aleen als ze versleten of kapot zijn duurt het erg lang voordat ze weer gemaakt zijn. De wc's zijn vies en ruiken vaak naar urine, de zeep is dan ook vaak op.
Slechte Gym. Niet voor enig serieuze gymer
Prima, wel druk rond de avond uren
Ruime, goed gevulde gym en heel erg fijn dat ze 24/7 open zijn. Het enige wat ik lastig vind, is dat er s'avonds/s'nachts geen personeel aanwezig is. De gym ligt heel erg afgelegen van het centrum en ik voel me er absoluut niet prettig bij er in m'n eentje te gaan sporten dan. Er staan wel 24/7 bel palen, maar als er iets gebeurt, vervangt dat geen veilig toezicht. Ik ben dus echt afhankelijk van de beschikbaarheid van m'n buddy.
Geen enkele controle op het aantal mensen tegelijkertijd aanwezig. Vrijwel niemand draagt mondkapjes & maakt toestellen schoon na gebruik.
Aantal jaar hier met plezier gesport, vriendelijk en behulpzaam persooneel... Echter is er na corona veel veranderd, nieuw persooneel, die je niet even begroeten of gedag kunnen zeggen, als je binnen komt liever in de koffie hoek zit of op hun telefoon, en het valt me op dat er veel meer stof ligt dan voor de corona, ik zie het personeel bijna nooit schoonmaken. Zweet druppels zie ik ook vaak een aantal dagen op sommige apparaten zitten.. In de kleedkamers liggen plukken stof, vegen op de spiegels... Ik trainde bijna dagelijks, dus dan gaan die dingen opvallen. Terwijl er hiervoor het oude team wel altijd bezig was met schoonmaken van de apparaten, wc's en vloeren. Kort gezegd, ik ga overstappen naar een nieuwe, schone en klantvriendelijke sportschool.
Mooie en ruime sportschool. Alle apparaten aanwezig. En veel ruimte voor losse gewichten. Nadeel is wel dat het vaak druk is.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Basic-Fit Nederland met het openbaar vervoer


Middelburg, Podium/Scalda 100 meter
65
Middelburg, Althoornweg 280 meter
50
65

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid