facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Nederland

Basic-Fit Nederland

Geschiedenis

Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Je kunt bij ons niet alleen ‘gewoon’ fitnessen maar ook elk half uur virtuele groepslessen volgen!



"Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Nijverdaller ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Piet Heinweg 14. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, ongeacht je leeftijd. Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met onze fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs, of schrijf je meteen online in."

"Zoek je een leuke en gezellige sportschool in jouw plaats? Als Nijverdaller ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de Piet Heinweg 14. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, ongeacht je leeftijd. Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met onze fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs, of schrijf je meteen online in."
Adres: Piet Heinweg 14, 7441GZ Nijverdal
Telefoonnummer: 023-8080888
Stad: Nijverdal
Route: Piet Heinweg 14
Postcode: 7441GZ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: basic fit prijzen, basic fit groepslessen, basic fit hoofdkantoor, basic fit duo, basic fit vestigingen, my basic fit, basic fit hoofddorp, basic fit dagpas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gym to-B Gym to-B 614 meter Gym To-B Personal Trainings Studio
Anytime Fitness Anytime Fitness 969 meter Als vakantieganger in de gemeente Hellendoorn van tevoren contact gezocht met deze sp...
Twee12 CrossFit Twee12 CrossFit 3 km Wij hebben een drop in gedaan. Heel vriendelijk, hartelijk en professioneel personeel...
Van Gaal Personal Trainer & Orthomoleculair voedingsadviseur. Van Gaal Personal Trainer & Orthomoleculair ... 4 km Sporten in de sportschool bleek niets voor mij, uiteindelijk bij de bootwalk terecht ...
Recensies
Ik kom hier niet voor de sportschool, maar voor de tennishal. Deze wordt bestiert door tennisschool Wim Goos. Heerlijk om in de buurt ook binnen een balletje te kunnen slaan.
Prima sportschool met vele faciliteiten. Een enkel minpuntje is dat de Body analyzer en de vending machine niet altijd even goed werken. Verder vind ik het jammer dat de apparatuur niet helemaal de nieuwste is. Voor de rest kun je er prima sporten en is erg vriendelijk personeel.
Altijd gedacht dat Basic fit niks voor mij was, daardoor dure sportscholen en private trainers gehad. Sinds 3 maanden nu nu bij Basic fit en superblij, echt goede trainers, lessen uitstekend en met veel aandachtgegeven!
Mooie grote kleedkamers. Veel verschillende apparaten, zowel voor cardio als krachttraining. Vond wel dat er vrij weinig ruimte was tussen de apparaten en dergelijken. Daarnaast vond ik de warmte een beetje vervelend; Er zijn veel verschillende ruimten, in sommige was het erg warm en in andere erg koud.
Prima basic Aardige mensen klanten Alleen veel spullen staan dicht bij elkaar dat is jammer
Superleuke groepslessen van Miranda ! Wat een aanstekelijke vrolijkheid en enthousiasme!
Fijn en aardig personeel! Verder niet te vergelijk met een aantal jaren geleden… Erg ongezellige sportschool, grauw en donker! Bij binnenkomst net een gevangenis! Zelfs de douches nodigen niet uit.. Verder is de administratie niet op orde! Ik krijg nu al twee keer een mail met een betaling herinnering! Heb BF al lang afgezegd! Dit samen met het duurdere abonnement zodat je er niet aan vast zit…Krijg nog 11 euro van jullie! Graag alert hierop zijn! Erg vervelend dit!
Over het algemeen rustige locatie. Alleen in de weekends meer aanloop. De in en uitgang vd locatie niet jofel, want je moet met de auto over het fietspad. Bij de uitgang staan links struiken die het uitzicht belemmeren Heb al 2x een bijna aanrijding gehad met snorfiets en elektrische fiets. Die stuiken moeten ernstig gekortwiekt worden.
Wat een prachtige Basic-Fit. Groot en schoon. Ziin op vakantie in de buurt van Nijverdal. Heb mijn ogen uit gekeken over de hoeveelheid fitnesstoestellen en oppervlakte. Wouw! Ziet er verzorgd uit en niet druk. Top!
Een grote locatie met veel ruimte. Jammer dat de apparatuur erg dicht op elkaar staat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid