facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic Fit J.C Beetslaan Hoofddorp

"Zoek je een leuke en gezellige sportschool in Hoofddorp? Als Hoofddorper ben je van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum aan de J.C. Beetslaan 157. Gelegen op industrieterrein Noord, naast Quiby Food. Iedereen kan hier werken aan de perfecte workout, of je nu een beginner of een gevorderde sporter bent, ongeacht je leeftijd. Bepaal zelf jouw tempo en favoriete training met onze fitnessapparatuur of groepslessen. Ontdek het zelf en kom gezellig langs, of schrijf je meteen online in."
Adres: J.C Beetslaan 155, 2131 AL Haarlemmermeer
Telefoonnummer: 0238080888
Stad: Haarlemmermeer
Route: J.C Beetslaan 155
Postcode: 2131 AL


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Basic-Fit Diamantlaan Hoofddorp, Basic-Fit Hoofddorp Toolenburg, Basic Fit Hoofddorp hoofdkantoor, Basic fit hoofddorp arnolduspark, Basic-Fit hoofdkantoor, Basic fit hoofddorp reviews, Basic-Fit Toolenburg telefoonnummer, Basic-Fit telefoonnummer
Recensies
Fijne openingstijden Niet gewend dat gebruikte schijven nooit worden terug gehangen.. Het is hier behoorlijk sfeerloos. De apparatuur is oud en beperkt.
Heerlijk sporten, jammer dat de zonnebank weg is. Ook de invalidenparkeerplaatsen MOET beter, zeker omdat er ook veel mensen komen voor de fysios
Het is niet al te druk maar sommige apparaten waren stuk of erg versleten. Verkleed kamer vond ik niet fijn ivm geen kapstokken. Wel goed kunnen trainen voor de rest.
Zeer ruim, voldoende apparatuur en als je een beetje slim omgaat met je tijden heel vroeg of laat heb je geen last van die guppies en Sjonnies. De gym is 24/7 open en dat is helaas in de ochtend ook wel vaak te zien. Overal liggen gewichten, stangen enz.. want ja dat is stoer weet je dit dat.
Geweldige gym goede machines enige wat ik mis is pec deck en lying leg curl machine
Alles is aanwezig om een goede work out te doen. Is wel een grote open ruimte
Groot, rustig, veel keuze in apparaten.
Heel erg ruim, word goed schoon gehouden. Vriendelijk personeel. Ik ga er graag sporten.
In het begin hadden wij wat problemen met het pasje. Daar stonden wij dan om 05.30 klaar om te sporten helaas werden we toegewezen om later terug te komen als de medewerkers er waren. Helaas voor niets zo vroeg op haha maar goed eind goed al goed wij werden dan ook super geholpen door het personeel en ze leiden ons gelijk door de sportschool heen. Fijne apparaten handige app om je doelen te behalen. Het is dan ook een mooie sportschool alles is ruim opgesteld en vriendelijk personeel. Voldoende ruimte voor te parkeren. De mensen houden zich keurig aan de regels en zijn hygiënisch aan het werk. Kortom een fijne sportschool voor ieder !
Alle werknemers zijn zeer aardig en behulpzaam. Behalve een oude Aziatische vrouw die zeer onvriendelijk is, ik had mijn handdoek niet mee en werd er uit gegooid.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Basic Fit J.C Beetslaan Hoofddorp.

Haarlemmermeer sportschool/fitnesscentrum

openingstijden, locatie, vervoer. J.C Beetslaan 155 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Basic Fit J.C Beetslaan Hoofddorp adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Basic Fit J.C Beetslaan Hoofddorp. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Basic Fit J.C Beetslaan Hoofddorp delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid