facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit

"Je bent van harte welkom bij onze Basic-Fit sportschool en fitnesscentrum in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel. Vind bij onze sportschool alles om je persoonlijke doelen te realiseren: uitstekende sportfaciliteiten, elk uur gratis groepslessen, Personal Trainers, Fysiotherapie, de nieuwste apparatuur van TechnoGym. Plus gratis kluisjes en schone douches. Sport met het hele gezin op één pasje en betaal maar voor één abonnement. Goed en voordelig fitnessen in Nieuwerkerk Aan Den Ijssel. Basic-Fit heeft meer dan 750 sportscholen in Europa. Met jouw Basic-Fit ledenpas heb je toegang tot al deze clubs!"
Adres: Iersestraat 15, 2912 TH Nieuwerkerk aan den IJssel
Telefoonnummer: +31238080888
Stad: Nieuwerkerk aan den IJssel
Route: Iersestraat 15
Postcode: 2912 TH


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:30
Dinsdag: 07:00 - 22:30
Woensdag: 07:00 - 22:30
Donderdag: 07:00 - 22:30
Vrijdag: 07:00 - 22:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00
Zondag: 09:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Sportschool Nieuwerkerk aan den IJssel, Personal trainer Nieuwerkerk aan den IJssel, Basic-Fit Metaalhof, Basic-Fit groepslessen, Iersestraat 15 Nieuwerkerk aan den IJssel, Pilates Nieuwerkerk aan den IJssel, Sportschool Nesselande, Basic-Fit Kaatsheuvel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Badminton Club Nieuwerkerk aan den IJssel - BCN Badminton Club Nieuwerkerk aan den IJssel - ... 0 meter Leuke club om te badmintonnen. Op dinsdagen en vrijdagen is de zaal gehuurd.
TOUGH LOTUS Body&Mind Training Center TOUGH LOTUS Body&Mind Training Center 745 meter "Be Tough, be ambitious and know exactly what you want! Hot yoga, hot pilates, h...
Healthclub Sportiv Healthclub Sportiv 1 km Weer fijn om daar te sporten
No Limits Gym No Limits Gym 2 km Lekker relaxed sporten onder goede begeleiding. Van alle markten thuis!
Remindyourlife Remindyourlife 2 km Op de zondag naar de open dag geweest. Ik mocht drie aangeboden onderdelen ervaren. D...
My Health Trainer My Health Trainer 2 km Na een hele lange tijd niet gesport te hebben, nu erg blij met de personal training v...
Recensies
Ik dacht ik probeer even voor het eerst dit filiaal. Bij binnenkomst lukte het niet om mijn pasje te scannen. Ik vroeg om hulp en kreeg van Jolanda hele rare vragen naar mij toegestuurd. Zoals “waarom ik 3 x per dag kom sporten” “wat is mijn naam” en dat het niet mijn pas is want er staat dat het van een man is. Mind you zit op MIJN mans naam en ik als medegebruiker staat. Zij heeft mij NIET binnen gelaten. Uit eindelijk heeft mijn zus mij uitgenodigd om te sporten. Eenmaal binnen wilde ik verder hulp van Jolanda maar ze was bleef maar zeggen dat ze het raar vind dat ik 3 x per dag ga sporten etc etc. Na 4 minuten ben ik meteen vertrokken daar en terug gegaan naar metaalhof waar ik altijd naar toe ga. Jolanda heeft het voor mij een hele nare ervaring gemaakt. Eerste en laatste keer.
Op zich prima. Wat klein, zeker in de vrije trainings ruimte. Teveel mensen op een te krappe plek. Ook jammer dat de douches niet privé zijn. Dat zal voor velen een drempel zijn.
Alle apparaten staan heel erg krap op elkaar. Daardoor lijkt het veel drukker en voller dan het eigenlijk is. Ik vind dat erg onprettig. Personal space is ver te zoeken. Pluspunt is dat er grote diversiteit aan apparaten en losse gewichten zijn.
Body pump les helemaal fijn. Zaal met fitness apparaten bijna geen daglicht, niet prettig.
Basic fit is basic fit. De hekken om binnen te komen zijn niet erg uitnodigend maar personeel is vriendelijk. Alle spiergroepen kunnen getraind worden. Maar verwacht geen zeeën van ruimte. Wel schoon en fris. Wil je begeleiding kan dat ook. Dus eigenlijk is alles er en voor iedereen zijn er mogelijkheden om aan je eigen doelen te werken. Eigenlijk alleen min1 ster ivm de ruimte. Heb persoonlijk liever een ruimere opzet.
Ik kwam bij deze basic fit binnen als ‘groentje’ en ik vroeg waar bepaalde apparaten stonden omdat ik er nieuw was. Ik moest gewoon zoeken naar werknemers. Toen ik er eenmaal een had gevonden en ik mijn vraag stelde, antwoordde ze dat ik maar voor 12,50 een personal trainer moest inhuren. Echt extreem klantonvriendelijk.
Prima sportschool, veel apparatuur en ruimte voor je workouts.
Het is klein en krap, omdat het best druk is vaak. Maar voor de rest is alles wel oke
Ik ga er graag heen, fijne plek na het werk. Aardige mensen die er werken. Als ik het vraag helpt iedereen altijd even met bankdrukken.
Ik vind dat de Basic Fit in zo'n compact ruimte te veel leden binnen laat. Ik snap dat je ook ruimte is op de eerste verdieping, en dat het ook meer leden toelaat, maar als er al 20 man beneden zijn, dan maakt het niet meer uit dat de apparaten anderhalf meter verwijderd zijn van elkaar, het voelt aan dan je als sardines verpakt bent in blik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid