facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Dronten Het Ruim 24/7

Basic-Fit Dronten Het Ruim 24/7
Adres: Het Ruim 4, 8251 EM Dronten, Nederland
Telefoonnummer: 023 808 0888
Staat: Flevoland
District: Dronten
Stad: Dronten
Route: Het Ruim
Huisnummer: 4
Postcode: 8251 EM


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Dat er nu sinds enige tijd een basic-fit in Dronten is, is erg fijn.nOnbeperkt sporten voor een redelijke prijs. Als ik deze in verhouding nieuwe vestiging echter vergelijk met andere basic fit locaties vallen een aantal zaken op. De apparatuur is nogal gedateerd bij een relatief nieuwe vestiging en bijna niet onderhouden. Diverse toestellen staan niet stabiel loopband, zitfiets, crosstrainer en maken daardoor veel lawaai loopband. Door de instabiliteit is dit een aanslag op enkels, knieen en heupen. Ook is de zaal niet erg schoon veel spinnenwebben bij deuren en lampen. Ook is de Yanga drank automaat regelmatig defect terwijl er wel maandelijks voor betaald wordt. Enthousiasme neemt hierdoor meer en meer af. Bezoek daarom ondanks de grotere afstand nu vaker een andere locatie waar een en ander wel op orde is.
Apparatuur is in goede conditie. Veel verschillende attributen beschikbaar voor cable machines. De gym wordt regelmatig schoongemaakt.
Voor Dronten is het echt mooi en staan er veel apparaten. Douches zijn aparte hokjes wat voor sommige mensen wel prettig kan zijn. Voor de rest helemaal top. Als je 8 uur 's avonds kunt vermijden zou ik dat doen, dan is het altijd druk doordeweeks, weekend en vrijdag niet.nnUpdate: douches staan niet meer op standje soldeerbout en zijn nu aangenaam.
Prima sportschool, het is een nieuwe locatie dus zeker de laatste versie van equipment en dat is erg fijn. Er is bij drukte vaak wel te weinig ruimte om fatsoenlijk te trainen. De light dumbbell sectie is hier een goed voorbeeld van.
Na nu vanaf de opening hier te trainen wijzig ik mijn review. Mijn grootste kritiek punt is wel de drukte. Niet normaal overdag, je moet constant wachten tot er een plek vrij is. Dit is niet fijn trainen. Daardoor ben je verplicht in de nacht te trainen, als je een beetje door wil knallen. Deze club is te klein voor het aantal leden. Ik zie ook al meer klachten voorbij komen over basic door het land. Vooral gericht op de drukte. Ik was blij dat de basic in Dronten kwam. Maar ik kom toch wel van een koude kermis thuis... ook zijn er iedere keer apparaten stuk, en duurt het erg lang tot ze gemaakt zijn. Zo staat er al vanaf de opening een loopband met een briefje erop dat die buiten werking is. Maja genoeg geklaagd ;. Aangezien het animo zo groot is. Basic open er een 2e club bij in Dronten. Zodat het een beetje verdeeld ;
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid