facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Basic-Fit Assen Nijverheidsweg 24/7

Basic-Fit Assen Nijverheidsweg 24/7
Adres: Nijverheidsweg 1, 9403 VN Assen, Nederland
Telefoonnummer: 023 808 0888
Staat: Drenthe
District: Assen
Stad: Assen
Route: Nijverheidsweg
Huisnummer: 1
Postcode: 9403 VN


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Prima stukje sportschoolbeleving in Assen. Leuke spontane ontvangst bij eerste bezoek. Faciliteiten ook dik in orde. Voldoende ruimte om te parkeren en ook de fietsenrekken worden as we type uitgebreid want we komen natuurlijk netjes “op fietse”. Tijd om wat Basic Fat te verbranden
Ik zou iedereen afraden om een online coach voor 60 euro 12 weken in te huren. Het is weggegooid geld, als je de coach een vraag stelt krijg je na 2 weken pas een keer een antwoord, wat heb je daar dan aan. En als je er een klacht over indient zeggen ze dat je 14 dagen bedenktijd had om het te melden.
Mooie grote en ruime sportschool met veel sportmogelijkheden en gratis parkeren. Het personeel is professioneel, en gaat op een gezellige manier met klanten om.
Veel te druk door actie voor meer leden. Geld is kennelijk belangrijk dan trouwe klanten goed bedienen.
De sportschool is prima, sport hier bijna een JAAR. En ben er vandaag inerns uitgestuurd omdat ik over een maand pas 16 word. Ben meerdere gevraagd hoe oud ik was. Ik zei 15, geen probleem.nnMasr VANDAAG INEENS mag het niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid