facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bas4Cars

Bas4Cars

Info

Bas4Cars is een jong dynamische bedrijf opgericht door Bas van Driel. Wat gespecialiseerd is in alles wat Land Rovers beter maakt!

Geschiedenis

Een garage waar je niet alleen voor je auto komt maar ook voor het reizen met de 4x4 en de bijbehorende outdoor accessoires.



"Bas4Cars: The Dutch Land Rover Specialist since 2011 in America, Limburg, The Netherlands"
Adres: Jacob Poelsweg 15, 5966RA America
Telefoonnummer: 0774641120
Stad: America
Route: Jacob Poelsweg 15
Postcode: 5966RA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00

Recensies
zojuist Pepijn gesproken weet waar die het over heeft wat een top gozer !!
Mensen die met hun vak bezig zijn. Heel goed weten wat ze doen. Je een fijn gevoel van welkom heten. Vriendelijk en toe gangkelijk zijn. Een mooi no nonsens bedrijf. Ziet er verzorgd uit. De keus voor een landrover is er voor ieder die wat zoekt zeker aanwezig.
Zojuist de motorkapsluiting van de Evoque laten repareren bij Bas4cars. Beetje overdreven om hiervoor naar de dealer in Maastricht te rijden. Aardige gasten! Goede service en verstand van zaken. Bedankt dat jullie konden helpen!! Volgende keer wéér! Rob, Venlo
Super bedrijf! Echte land rover kenner
Begin dit jaar de automaat bak van onze Discovery uit 2001 laten flushen. Alles is weer perfect. Supersnelle service, niks te duur, en superfijne mensen. Nogmaals bedankt Bas!! En zijn monteurs natuurlijk!!
Een no nonsens bedrijf met veel ervaring en goed advies. Hier kun je onder het genot van een kop koffie zien hoe ze je laro onderhouden. Prijs en kwaliteit in balans zonder sjieke leren stoelen in een wachtkamer. Echt aan te bevelen bedrijf voor al je laro’s.
Fantastisch bedrijf met zéér vakkundig personeel.
Bij constatering van een technisch probleem in het weekend hebben we heel snel af kunnen spreken en zijn vakkundig en vriendelijk geholpen. Aanrader.
Helemaal waardeloos, auto gekocht en na nog geen 1000 km gereden te hebben motor in de soep . Nu duizenden euro's achterop en meneer is niet thuis. Nooit meer heen gaan!!
Daar begrijpen ze wat we willen als 4x4 rijders. Kan niet wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid