facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bas Van Zanten Professioneel

Info

Groothandel in ijzerwaren en gereedschappen.

Geschiedenis

Na een korte carrière in de Agrarische sector opende Bas van Zanten op 9 april 1970 een ijzerwaren/dierenwinkel in de Culemborgse binnenstad.

Op jonge leeftijd was zijn zoon Gertjan van Zanten al erg geïnteresseerd in de winkel. Op 10-jarige leeftijd hielp hij al afentoe mee in de winkel, om op 18 jarige leeftijd fulltime in dienst te gaan.
Op dit moment werd Bas naast Gertjan ook ondersteund door zijn vrouw, zijn dochter & haar man en Ton van Zuilekom.

Met de tijd groeide de winkel van Bas uit zijn jasje, en zo werd er besloten een groter pand in de binnenstad aan te schaffen.
Op 9 april 1979 was het dan zover: de opening van het nieuwe pand op de Markt 25. In dit nieuwe pand gingen Bas, Gertjan en Ton aan de slag met de ijzerwaren/gereedschappen.
In het oude pand bleef het dierengedeelte zitten, en werd ook uitgebreid. Een jaar later werd het oude pand verkocht, en de dierenzaak in een apart gedeelte van het nieuwe pand geïntegreerd.
Met 300m2 was er ruimte genoeg voor uitbreiding en zo groeide het bedrijf gezond door.

Op 9 april 1984 werd er besloten het dierengedeelte te splitsen, wat in handen kwam van de dochter van Bas en haar man. Op die locatie is de zaak vandaag de dag nog te vinden en wordt nog steeds door hen gerund.

10 jaar later op 1 januari 1990 werd Gertjan van Zanten de nieuwe eigenaar van het ijzerwaren/gereedschappenbedrijf.

In 1995 werd er besloten dat het weer tijd was om de winkel uit te breiden en op 21 december 1995 was het zover: de grote opening van de huidige winkellocatie van Bas van Zanten professioneel B.V.
Ditmaal met maar liefst 1500m2 aan winkel en showroom ruimte.

Nu, anno 2012, slaat Bas van Zanten professioneel de digitale weg in: de opening van een verse website en binnenkort een webshop bewijzen dat een traditioneel bedrijf met ook met de tijd mee kan gaan en door blijft innoveren!
Kennis, een geschiedenis van service & kwaliteit en een gezonde bedrijfsvoering gecombineerd met jong fris talent zorgt er voor dat Bas van Zanten professioneel B.V. klaar is voor de digitale wereld.

Adres: A. van diemenstraat 4, 4104AE Culemborg
Telefoonnummer: 0345-518039
Stad: Culemborg
Route: A. van diemenstraat 4
Postcode: 4104AE


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GAMMA bouwmarkt Culemborg GAMMA bouwmarkt Culemborg 223 meter Wilden graag hout hebben om tuinwerkbank te maken. Was de zagerij dicht met Hemelvaar...
Recensies
Vanmiddag voor het eerst in de winkel geweest. Een mooie goed gesorteerde winkel. Ik kwam binnen met het idee een zaagtafel te kopen. Ze zijn weinig duurder, dan de internetaanbieders en dichtbij. Dus als er iets mee is, lijkt me dat een voordeel. Echter de medewerkers hebben geen enkele belangstelling voor de klant. De balieverkoper staat of met zijn vriendin of met een vrouwelijke collega te praten zegt wel gedag bij het binnenkomen, maar daar blijft het bij. Ik loop door naar de machines. Een medewerker is bezig om een zaagtafel in elkaar te zetten. Dat ging zo op het oog niet zo makkelijk. Ik sta op een meter of 2 afstand de door mij gekozen machine te bekijken. Alle functies te zoeken etc.. Na een minuut of 10 heeft nog niemand de moeite genomen om mij iets te vragen. Ondanks de vragende blik die ik een paar keer naar beide heren heb geworpen. Na die tijd maar weggegaan. De baliemedewerker een prettige voortzetting van het gesprek met zijn vriendin gewenst en aangegeven dat dit de manier is om je klanten naar internet te jagen. Dan zegt hij sorry, dacht dat mijn collega u hielp. Dat zou dan woordeloos geweest zijn en gebogen over de machine waaraan hij bezig was. Bas van Zanten...u laat uw klanten zwemmen. Jammer.
Snelle levering en nog goede prijzen ook! Bestelling gedaan in de webshop en de volgende dag al in huis! voor advies over het product heb ik gebeld met de winkel ze hebben mij uitstekend geholpen! Volgende keer als ik weer gereedschap nodig heb, ga ik zeker naar Bas van Zanten Professioneel!!
Eind maart 2016 een Metabo compressor gekocht. Bij de aankoop al een goede indruk van de service en deskundigheid. Jammer genoeg bij het gebruiken thuis bleek de drukschakelaar niet honderd procent naar behoren te werken. Na wat weken de machine zo nu en dan gebruikt te hebben toch gebeld en de conclusie was dat de machine terug moest naar MetaboDuitsland. De machine teruggebracht naar de winkel en in plaats van weken/maanden te moeten wachten op de reparatie kreeg ik gelijk een nieuwe compressor mee. Klasse actie! 5 sterren waard. Ga zo door.
Heb op 08-06-2015 een Handfree Perfect PRO dab bouwradio gekocht a 219.95 euro netjes geleverd Bas van Zanten,maar hij heeft het 2 maanden gedaan op de batterijen en hij laad nu niet meer bij. Klacht ingediend wordt vandaag de radio teruggestuurd in afwachting van verdere afhandeling van de klacht laat ik het via deze review wel weten hoeveel sterren Bas van Zanten waard is. Ik ga voor de volle vijf sterren. Nadat de radio terug kwam en nog de zelfde kwaal vertoonde heeft Bas van Zanten het perfect opgelost door een nieuwe op te sturen. Dus ik zeg PERFECT OPGELOST.
Ik kom hier nooit meer mijn schroeven halen. Ik moest een bepaald soort schroef hebben en de eigenaar had ze niet op voorraad. Ik heb het deze man heel goed uitgelegd waar ik naar opzoek was. Hij was duidelijk geïrriteerd en ineens floepte het uit zn mond " jullie soort zijn ook allemaal hetzelfde he" Pardon??? Jullie soort??? Wat dacht hij wel niet, dat ik 1 of andere marokaan was? Ik ben maar weggelopen, maar bij zo iemand moet je niet eens je spullen willen halen. En dit is 2 jaar geleden gebeurd. En god zij dank, kan je via google recencies geven. Dus van mij krijg je gewoon een dikke 1 ster. Beter maar naar de GAMMA.
Prettige winkel met kundig personeel. Zij geven goed advies en weten waar ze het over hebben. Assortiment is beter dan bij de bouwmarkt en je bent vaak ook goedkoper uit.
De levertijd van het product wat ik bestelde bleek later niet helemaal te kloppen. Hierdoor kwam ik in de problemen, maar dit is gelukkig na wat e-mail contact uiteindelijk tot volle tevredenheid opgelost.
Na ruim 10 maanden zijn mijn buckler laarzen versleten voering losgescheurd. wederom besteld bij Bas van Zanten professioneel. Goede, snelle service en wederom de goedkoopste van internet.
Ik kom er alleen als ik electrisch gereedschap nodig heb en dan ga ik uit van de adviezen van het deskundige personeel en dat is me tot nu toe nog niet tegen gevallen. Verder is het een mooie ruime winkel met een zeer breed assortiment!
Gereedschapskoffer Beta eazy gekocht, snel geleverd en 200€ goedkoper dan bij sommige conculegas. De set zelf bevalt ook erg goed, degelijk materiaal.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid