facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bas van der Bruggen

Bas van der Bruggen

Info

Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om aanleg of onderhoud van uw tuin.
Op ons groencentrum vind u een ruim assortiment aan planten.

Geschiedenis

Op 5 november 1962 zijn Bas en Riet van der Bruggen gestart met hun Hoveniersbedrijf en Kwekerij op een stukje grond bij Bas zijn ouderlijk huis, hier is langzaam aan het bedrijf gegroeid. Het hovenierswerk en ook het kweken van diverse planten gebeurde hier. In de loop van tijd is ook het eerste personeelslid aan getrokken om de werkzaamheden allemaal gerealiseerd te krijgen.

In december 1989 is de huidige locatie aangekocht en begin januari 1990 gestart met overhuizen van alle spullen, planten, etc.

In dat jaar is ook Marc van der Bruggen mee gaan werken in het bedrijf te samen met enkele medewerkers.

Gestaag groeide het bedrijf, zodat in 1995 de eerste plannen voor een nieuwe schuur op tafel kwamen. De realisatie hiervan is in 1998 gebeurd en in 1999 is het terrein verder ingericht waarna de huidige situatie in het voorjaar van 2000 in gebruik is genomen!

Adres: St. Michielsgestelseweg 5A, 5261NH Vught
Telefoonnummer: 0736563476
Stad: Vught
Route: St. Michielsgestelseweg 5A
Postcode: 5261NH


Recensies
een bezoek aan dit tuincentrum is een aanrader als je opzoek bent naar vakkundig advies, een ruime variatie aan buitenplanten en vriendelijke service
Altijd leuk om te zien in de kassen of er wat voor je tuin is !
Super blij met het tuin onderhoud wat Bas van der bruggen leverd. Marc weet altijd alles optijd goed bij te houden. Of het nu de heg snoeien is of het herfst blad opruimen. Als bedrijf hebben we altijd een net terrein en er geen omkijken na!
Openingstijden kloppen niet, hangt gewoonweg en simpel briefje aan de poort. Nodigt niet uit nog een keertje naartoe te rijden. Een gemiste kans
Leuke zaak, vriendelijk en deskundig personeel.
Hadden 50 euro in de tas om voor een jarige die 92 jaar wordt te verrassen. Voelen ons echter in de kou gezet door het klantonvriendelijke gedrag van de HR van de Bruggen. Even uitleg. Eerst op de website gekeken om te constateren dat er geen wijziging was in de openingstijden. Toch maar de carnaval afgewacht en op Woensdagmorgen naar het tuincentrum. Daar poort op slot en geen reactie op ons bellen aan de poort. Dus de telefoon gepakt en toen kwam er als antwoord, was om 9 uur wel al op het centrum. Heb toen specifiek gezegd dat wij hem het gunden om het geld uit te geven. Op zaterdag naar tuincentrum om planten uit te zoeken omdat er dag ervoor planten geleverd waren. Ook toen stonden we er aan een gesloten poort. Weer naar huis om hem te bellen. Zijn reactie was verbijsterend. Voor die incidenteel klant kon hij de poort niet openmaken. Daar had hij geen personeel voor. Ontgoocheld naar tuincentrum Vermeer in Cromvo8rt gereden en keurig geholpen. Slot van dit gebeuren. Wij komen nooit meer bij van de Bruggen. Ook niet als de poort straks wagenwijd openstaat. Je ouders, die er hard voor gewerkt hebben kunnen zich terecht schamen voor dit klantonvriendelijke gedrag.
Ruime keuze, nette opstelling en duidelijke beschrijving soorten en prijzen
Nette zaak! Leuke mensen met een mooie tuin en terras en kas .
Mooi tuincentrum met persoonlijk advies. Betrokken en meedenkende ondernemer
Meer keuze dan ik dacht en uitstekend personeel .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid