facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bas Bakt

Bas Bakt

Info

Met vakmanschap, water, graan en een snufje zout, maken we elke dag krakend vers desem brood. En typisch Franse croissants & huisgemaakte patisserie.

Adres: Zuideinde 6, 7941GH Meppel
Telefoonnummer: 0522854382
Stad: Meppel
Route: Zuideinde 6
Postcode: 7941GH



op zoek naar gerelateerd: Nijstad Meppel, Bas Bakt Rotterdam, Bas Bakt oliebollen, Bakkerij Bas
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakker Bart Meppel Bakker Bart Meppel 182 meter Gezellig,klant vriendelijk Je kan er heerlijk een ontbijtje doen en de bartjes en al ...
Bakkerij Meppel Bakkerij Meppel 253 meter
Banketbakkerij Nijstad Banketbakkerij Nijstad 408 meter Lekker gebak maar het personeel snapte niet hoe je een gebakje doormidden moet snijde...
Recensies
De kwaliteit van alles wat ik daar tot nu toe gehaald en geproeft heb, is echt klasse. De prijs voor ambachtelijke produkten is terecht en qua smaak zijn geld waard.
Hier kan ik kort over zijn: beste bakker, lekkerste brood in de stad en omgeving.
Erg lekkere producten. Vers en zonder gist. Brood moet je echter iets eerder uit vriezer halen. Ze geven goede tips mee. En je raakt door het brood goed verzadigd. Jam ook erg lekker. Het gebak gaan we nog proberen.
Echt het lekkerste brood van Meppel! Vergeet ook niet de overheerlijke macarons en heerlijke taartjes. Gewoon kunst
Geweldig zuurdesem brood en andere lekkernijen. De producten zijn eerlijk gemaakt door de vriendelijke bakkers die ook zeker genoeg kennis hebben. Er kan rekening gehouden worden met verschillende allergieën. Personeel is ook vriendelijk. Echt een favoriet!
Aardige mensen en heerlijke producten. Denken ook echt met je mee als je een allergie en/of intolerantie hebt. Ik heb zuurdesem spelt brood gekocht en dat smaakt echt heel erg lekker.
De allerlekkerste croissant en pain au chocolat koop je hier! Ambacht met een grote A eigengemaakte jam , granola en de fijnste macarons daarnaast is het zuurdesem brood fantastisch en de worstenbroodjes een echte lekkernij. Kortom ambacht, passie en liefde voor het vak!
Heerlijk brood en supervriendelijk team. Je proeft de passie voor het vak. Aanrader! Kaasbrood, ontbijtkoek en croissants zijn bij ons thuis favoriet.
Een en al lof voor deze bakker. Alles wat ze maken ziet en proeft alsof het met veel passie en liefde voor het vak gemaakt is.
echt heel lekker brood, beetje jammer dat het met zoveel liefde wordt gemaakt want het zijn best dure broden, maar als je wilt genieten 1x in de maand, dan moet je zeker hier komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid