facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barvo

Barvo

Info

Computer Service



"Barvo heeft een samenwerking met Vobis voor het geven van computer support en verkoop maar ook een samenwerking met een grote elektronica keten voor het leveren van bruin/witgoed en kleinhuishoudelijke apparaten"
Adres: dr dreeslaan 138, 5707ke Helmond
Telefoonnummer: +31625032535
Stad: Helmond
Route: dr dreeslaan 138
Postcode: 5707ke


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HomeComputerMuseum HomeComputerMuseum 3 km Al twee keer nu dit museum bezocht. Echt een aanrader. Mooie collectie van computers ...
Naprawa Laptopow Naprawa Laptopow 3 km Zeer goed en vriendelijk advies.
CNIT CNIT 5 km Alles op het gebied van computers , netwerken (wifi), information Technology en engin...
Recensies
Sympathieke kerel! Denkt echt met je mee en service zoals het hoort. Blij met mijn nieuwe PC. Evt volgende bestellingen zal ik hier graag doen!
Was heel erg goed bevallen. Ben zeer goed geholpen en hij heeft veel verstand van zaken een echte aanrader voor iedereen. Heb weer een mooie pc op maat gemaakt echt top
Jeroen heeft verstand van zaken, is eerlijk in advies, en is goed in prijs en service. Prettig als je een PC wilt laten bouwen, met eigen keuze van hardware.
Jeroen heeft onze computer gebouwd.Jeroen is betrouwbaar, heeft verstand van zaken en denkt met je mee heel belangrijk . Hij verkoopt en serviced niet alleen computers maar heeft ook onze tv geleverd en geïnstalleerd.
Jeroen is zeer kundig, heeft verstand van zaken en denkt met je mee. Goede service ook na levering. Iemand waar je op kunt vertrouwen. Zeer zeker een aanrader om mee in zee te gaan.
Jeroen is vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk met verstand van zaken. Heel goede service ook na kantoortijden. Is altijd bereikbaar en heeft goede adviezen. Heel blij mee en zeker een aanrader.
Jeroen heeft verstand van wat ie doet een echte aanrader top bedrijf een dikke 10 voor hun
Jeroen is een fijn persoon, prettig, betrouwbaar. Bereikbaar, op korte termijn, ook voor kleine vragen, denkt mee. Klantgericht en kennis van zaken! Aanrader
Goede, snelle service en goed advies! Zeker een aanrader! Nieuwe printer geïnstalleerd en mijn laptop weer helemaal vernieuwd en snel! Tevens nu overal in huis en tuin prima Wi-Fi!
Vertrouwbaar en goede service. Zeer te vreden met de producten. Deskundig advies gekregen over het opstellen/bouwen van een nieuwe game pc. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid