facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bart Smit

Adres: Koningin Julianalaan 229 , Voorburg 2273 JG, NL
Telefoonnummer: 070 387 2057
Stad: Voorburg
Route: Koningin Julianalaan 229
Postcode: 2273 JG


Recensies
Mario Bros de luxe gekocht voor 59 euro's en prima spul zeer te vrede
Niet zo druk Wel veel keus
Heerlijke winkel. Ondanks het heel druk was was het winkel personeel zeer behulpzaam. Ik moest een boekje van Nijntje hebben werd zo leuk en lief geholpen. En het was zo druk. 2 rijen bij de kassa's en toch ook iedereen zijn kadootjes werden ingepakt. Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker naar deze winkel.
Beste pokemon collectie van alle intertoys in NL, standaard in stock en meerdere verschillende lijnen. Nu nog een gumball machine met kaartjes en je hebt perfectie.
Goede, ruime en overzichtelijke zaak.
Normaal ben ik niet zo van het klagen, maar als je vermeld op jouw website dat je geopend bent .... zorg dan ook dat je bent geopend! Met veel pijn en moeite op de fiets met mijn zoontje met dit mooie winter weer naar de winkel gegaan om naar een gesloten deur te kijken. Zeer, zeer, zeer teleurstellend.
Winkel is niet erg groot maar ze hebben voldoende. Netjes bij binnenkomst begroet door het personeel. Winkel is vaak rustig waardoor je op je gemak kan rondkijken
Ik kwam een paar minuten voor sluitingstijd voor baby speelgoed, goed advies en behulpzame meiden.
Netjes afgezet om je pakketjes op te halen. Aardig personeel
Goed! Alleen kwam ik voor Pokémon en ze hadden 1 trieste doos! Jammer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid