facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bart Natuursteen

Bart Natuursteen

Info

Bart Natuursteen, Zaandijk, al ruim 70 jaar een begrip in de Zaanstreek

Geschiedenis

Waarborgen van de continuïteit van ons STEENgoede familiebedrijf door het leveren van producten van natuursteen die ambachtelijk én vakkundig worden vervaardigd, met een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam karakter. Werken vanuit de waardepropositie Customer Intimacy, waarbij de nadruk ligt op het leveren van de beste kwaliteit en service aan haar klanten. Bart Natuursteen wil zich vasthouden aan zijn ambachtelijke vaardigheden en de plezierige manier van werken met natuursteen voor een duidelijk regionaal gericht marktgebied. Zij wil een betrouwbare partner zijn voor al haar klanten en leveranciers.



"Natuursteenbewerking voor bouw, interieur en grafmonumenten. Al meer dan 75 jaar vakmanschap!"

"Natuursteenbewerking voor bouw, interieur en grafmonumenten. Al meer dan 75 jaar vakmanschap!"
Adres: Guisweg 43, 1544 AH Zaandijk
Telefoonnummer: 0756281263
Stad: Zaandijk
Route: Guisweg 43
Postcode: 1544 AH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Belgisch hardsteen zwart, Tempest Blue kwartsiet, Rouge Royal marmer prijs, Bronze F marmer, Hardstenen dorpel laten plaatsen, Kwartsiet Eettafel, Kwartsiet Emerald Green prijs, Kwartsiet keukenblad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Prinsen Stucadoors- en Afbouw Prinsen Stucadoors- en Afbouw 1 km Prinsen Stucadoors- en Afbouw is opgericht is 2006. Gevestigd te Zaandijk met heel Ne...
Recensies
Het team van Bart Natuursteen heeft prachtige dorpels in ons hele huis gemonteerd. We zijn super blij met het prachtige eindresultaat, het ziet er heel strak uit! Ik ben ook zeer te spreken over de service van Bart Natuursteen, de vlotte communicatie en flexibiliteit. Je merkt dat ze klantenservice hoog in het vaandel hebben staan. We zouden Bart Natuursteen dan ook van harte aanbevelen.
Langs geweest voor mijn badkamerdorpel en vensterbank. Kreeg diverse stukken mee om te kijken wat wij het mooist vonden. Keurig geholpen en echt vakwerk geleverd, daar kan geen Hornbach vensterbankje tegen op! Aangezien Bart in de buurt woont kwam hij na zijn werk het nog thuis leveren ook. Een aanrader voor iedereen.
Juni 2019, heeft de firma Bart Natuursteen een gevelplint aan de achterzijde van onze woning geplaatst. Het contact vanaf dag 1 was prettig. De dag van plaatsen was ook een hele ervaring, alles was keurig opgeruimd. Maar dan ook echt goed en netjes opgeruimd. Zeer tevreden, en zou dit bedrijf ook zeker bij andere aanbevelen.
Bart heeft de beste service verleend die je maar kunt wensen. Het contact vanaf het begin was erg vriendelijk. Toen de bestelling klaar was, heeft hij deze persoonlijk bij mij afgeleverd. Ik heb ook een klein planchet besteld, maar ik heb Bart de verkeerde maten gegeven. Deze heeft hij voor mij geruild zonder extra kosten! En als je denkt dat het niet beter kan, ook dit bij mij thuis afgeleverd, ook al was het mijn eigen fout.... Als ik ooit marmer/natuursteen nodig heb, ga ik alleen naar Bart Natuursteen. Deze persoonlijke, warme en goede service is heel verfrissend en uniek!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid