facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bart Beerens Elektrotechniek BV

Bart Beerens Elektrotechniek BV

Info

We zijn gespecialiseerd in het installeren en ontwerpen van agro installaties, industriële installaties en huisinstallaties.

Geschiedenis

Bart Beerens Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatiebedrijf opgericht in 2008. We zijn gespecialiseerd in het installeren en ontwerpen van agro installaties, industriële installaties en huisinstallaties in de breedste zin van het woord.

Met een ervaren en vakkundig team van 6 medewerkers in vaste dienst en daarnaast diverse inleners, dat grote zorg aan kwaliteit besteed, zijn wij uw partner voor nieuwbouw- en renovatieprojecten met 24 uurs service in de agro-industrie. Door onze service en klantgerichtheid zijn wij uw betrouwbare partner voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Adres: Titaniumstraat 15, 6031TV Nederweert (gemeente)
Telefoonnummer: 0495-625399
Stad: Nederweert
Route: Titaniumstraat 15
Postcode: 6031TV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kessels Installaties Kessels Installaties 882 meter Net na de lunch gebeld om een afspraak te regelen voor ergens in de komende twee weke...
Recensies
Snelle levering
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid