facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barrique Bussum

Barrique Bussum

Info

Barrique, een gemoedelijke en gezellige bar waar je kan genieten van hoogwaardige gerechtjes met de service die daar bij hoort.

Adres: Havenstraat 106, 1404 EM Bussum
Telefoonnummer: 035-8883085
ln.mussubeuqirrab@ofni
Stad: Bussum
Route: Havenstraat 106
Postcode: 1404 EM


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 01:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Goesting Café Goesting 153 meter Gezellige toegankelijke kroeg/cafe. Goed bezocht op een doordeweekse donderdag. Lekke...
Murphy's Adventure Pub Bussum Murphy's Adventure Pub Bussum 549 meter Ik zit er wel eens op zondagmiddag bij mooi weer. Niet ver van het station Naarden-B...
Café De Jaargang Café De Jaargang 588 meter Oplichters 7 euro voor 2 waters. Houden de pin terminal zodat je de prijs niet kan zi...
Recensies
Super lekker gegeten met verrassende smaken.Echt een aanrader.Goede service en zeer vriendelijk personeelEten: 5/5
Top service,heel lekker eten en een uitgebreide bier&gintonic kaart en uiteraard lekkere wijnen. Echt een aanrader om een keer langs te gaan !
Heerlijk om het gezellige terras een drankje te drinken en een hapje te eten. Gezet druk. Top bediening.Eten: 5/5
Heerlijk en vooral gezellig!!Eten: 5/5
Mooi terras, ontzettend lekker en heel divers eten. Heerlijk om te lunchen maar ook zeker in de avond lekker borrelen met een hapje en een drankje. Veel verschillende bieren van de tap en voortreffelijke cocktails. Gastvrij ontvangst door deze vriendelijke mensen!!
Goede borrelbar maar ze zijn ook zeker voor de lunch open! Veel bieren op tap en fles en een zeer ruim aanbod aan open wijnen! Goede kaart met lekkere hapjes, niet alleen de standaard bitterballen ze hebben hier de allerlekkerste bitterballen van Holtkamp overigens..., maar ook andere lekkere dingen als vitello, ham/worst plankjes of je eigen kaasplank!! Bediening is tevens de eigenaar die het zeker begrepen heeft! In de middag zit je heerlijk op het terras in de zon!!
Top tent. Goeie prijs pret verhouding.. lekkere happen en echt lekkere/mooie wijnen "voor een kroeg"Eten: 5/5
Supergezellige sfeer, leuk ingericht. Binnen zowel zit- als staanplaatsen. Snelle en vriendelijke bediening. Hadden van tevoren een tafel gereserveerd en zaten er uitstekend. Groot terras. Uitstekende bierkeuze en borrelhapjes. De borrelplank was lekker.
Met een goede vriendin samen wezen dineren. We zijn normaliter geen moeilijke eters, maar wel enorm kritisch. Ervaring bij Barrique: Wauw!!! We waren aangenaam verrast door de kwaliteit, smaken en unieke touchs aan de gerechten. Uitstekende bediening. Deze komt op de lijst van mijn favo restaurants in Nederland en geloof me die lijst is kort.
Leuke tent, wel overpriced eten.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid