facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barrio Life Nederland

Barrio Life Nederland

Info

Barrio Life is specialist in lokale ervaringen en neemt je mee op reis naar bekende en onbekende plekken in Andalusië, Portugal, Marokko en de Sahara.

Geschiedenis

Volg ons op Facebook om op de hoogte te worden gehouden van nieuws, interessante links en product lanceringen.

Volg ons ook op twitter @BarrioLifeNL ( https://twitter.com/BarrioLifeNL)

Be part of our culture



"Barrio Life organiseert maatwerkreizen naar Portugal, Marokko en Spanje."
Adres: Vredebestlaan 3, 2685 AJ Poeldijk
Telefoonnummer: 020-2214178
Stad: Poeldijk
Route: Vredebestlaan 3
Postcode: 2685 AJ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Barrio Life Portugal, Bario reizen, Reisorganisatie Portugal, Reisorganisatie Marokko, Portugal specialist, Rondreis Marokko 7 dagen
Recensies
Net terug van onze bedrijfs-groepsreis met 12 personen in Valencia. Het was een prettige ervaring om dit m.b.v. Barrio Life te doen. Het samenstellen van de reis verliep erg prettig. Er werd snel en adequaat gereageerd op berichten en vragen. Naast e-mail hadden we tijdens dit proces ook een online meeting. Fijn om elkaar even te zien en spreken. Zo was er een mooi programma samen gesteld. De reis was in werkelijkheid ook zoals verwacht met een fijn hotel, prettige restaurants en goede activiteiten. Tijdens het weekend was er een WhatsApp groep voor evt. vragen en "in geval van nood". Een fijn gevoel. "enik" ben dik tevreden!
Top weekend gehad in Ibiza. Samen met Barrio Life een mooi programma gemaakt zodat alles geregeld was en we maximaal hebben kunnen genieten.
Fijne organisatie, reis naar Andalusie gemaakt met Barrio-Life. veel info gekregen van tevoren, geregeld contact via telefoon en mail en tijdens de reis was alles top geregeld
We wilden dit najaar last minute een groepsreis boeken voor 15 personen. Al vrij snel werd duidelijk dat veel reisorganisaties dit niet aandurven vanwege de groepsgrootte, totdat we bij Barrio uitkwamen. Na het invullen van de reisplanner op hun site werden we al vrij snel terug gebeld door Rikkert, die samen met ons een reisschema heeft gemaakt. Hier werd bijzonder goed de tijd voor genomen. De reis is naar Marokko gegaan en alles was tot in de puntjes geregeld, iets wat erg fijn is, zodat je zelf ook van de reis kan genieten. We hebben activiteiten ondernomen die we vooraf zelf niet hadden kunnen bedenken. Met name de kookcursus was prachtig om mee te maken. Barrio kan snel schakelen, en is ook tijdens de reis een solide aanspreekpunt.
Fantastische reis in Marokko gehad. Uitstekende service vanuit Barrio Life. Top locaties en goede informatie voor tijdens de reis. Echt een aanrader!
Via Barrio hebben we in augustus een rondreis gemaakt door Noord Portugal. Dat was verder prima geregeld na veel gedachtenwisselingen. Goed om te weten dat Nazaré een soort Marken en Volendam is, dat vertellen reisorganisaties niet. Sla het gerust over. Een adres in Porto bleek onjuist, hetgeen aangeeft dat Barrio niet alle actuele informatie heeft. Een excursie met Suppen was erg leuk, prima. Het slechtste onderdeel was een barrel van een auto waarin we op weg werden gestuurd, door een bedrijf met slechte service.We hebben daar direct contact over opgenomen en 14 dagen lang berichten gehad dat men actie zou ondernemen, niets mee gedaan. Ook geen kaartje achteraf met excuses oid. Tenslotte schreef deze firma na een half jaar alsnog een bedrag af van de creditcard, iets dat blijkbaar vaker gebeurt. Ook daar kon Barrio niets mee.
Dankzij Barrio-life hebben we een 2-tal steden in Andalusië bezocht, Sevilla en Malaga. Barrio-life hielp vooraf goed door te luisteren naar onze wensen. We hebben genoten! Accomodaties lagen centraal en waren bereikbaar met openbaar vervoer of taxi. We hebben geen excursies via hen geboekt.
We hebben een hele fijne reis gemaakt door Andalusië. Barrio Life heeft ons goed geadviseerd over de invulling hiervan. Wat erg fijn is is dat je van tevoren uitgebreide reisinfo krijgt met veel praktische tips voor onderweg. We raden Barrio Life zeker aan als je een mooie rondreis wil maken en zelf nog niet zo goed de invulling van je programma weet. Alles was goed geregeld, van vluchten tot hotels en autohuur.
Chef Chaouen, Fes, woestijn, Ouzoud. Een prachtige reis gehad via Barrio! Echt een aanrader! Als we weer op reis gaan zullen we dit zeker via Barrio doen! Hartelijk dank voor jullie goede planning en zorgen!
Pros: - Snelle service en reactie - Betrouwbaar - Zeer veel tips - Goed voor lokale ervaring - Leuke bestemmingen Cons: - Geboekte hotels vaak van matige kwaliteit of verouderd - Geleverde gids té uitgebreid, met pagina’s letterlijke herhaling & schrijffouten, en enkele zaken die niet meer up to date zijn bv. permanent gesloten musea - Sommige geboekte hotels niet zoals aangevraagd bv. Luxe-optie gevraagd, authentieke optie geboekt - Onduidelijke winstmarge, factuur niet gedetailleerd genoeg - Reishulp onderweg is bereikbaar maar niet altijd zo behulpzaam “u heeft al proberen bellen met het hotel dus dan gaan we dat niet opnieuw proberen” Conclusie: We hebben een fijne, maar prijzige reis gehad in Marokko waarbij we op het einde de Barrio-gids links lieten liggen en het heft in eigen handen namen voor sightseeing en lokale ervaring. Veel ontdekt dankzij Barrio, maar zou het enkel aanraden als je écht geen idee hebt hoe het zelf aan te pakken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid