facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baron eten en drinken

Baron eten en drinken

Info

Baron Eten en Drinken is een heerlijke plek met een groot, mooi terras in het hartje van Harderwijk, waar je kunt genieten van ambachtelijk bereide gerechten voor ontbijt, lunch en diner van streekproducten.

Geschiedenis

Baron Eten en Drinken is een heerlijke plek met een groot, mooi terras in het hartje van Harderwijk, waar je kunt genieten van ambachtelijk bereide gerechten voor ontbijt, lunch en diner van streekproducten. Daarnaast serveren wij de hele dag een heerlijke kop koffie gemaakt door onze eigen barista’s met een huisgemaakt taartje erbij.

Adres: Markt 15, 3841 CE Harderwijk
Telefoonnummer: 0341415136
ln.neknirdnenetenorab@ofni
Stad: Harderwijk
Route: Markt 15
Postcode: 3841 CE



op zoek naar gerelateerd: de baron harderwijk, de baron harderwijk menukaart, restaurant harderwijk, markt 7 harderwijk, restaurant markt harderwijk, lunch harderwijk, goedkoop eten harderwijk, luigi's harderwijk
Recensies
Geen goede service. Mijn handtas verknald door een medewerkster met een bakje mosterdsaus over mijn tas te laten vallen. Geen compensatie voor de overlast gehad. Parasol werd niet uitgedraaid. Kon niet met mensen op het terras werd gezegd. Terwijl de zon de hele dag fel scheen. Bittergarnituur was lauw. Prijzen hoog. Kortom hier ga ik niet meer naar toe.
Heerlijk met zijn zessen genoten van een borrelplank en daarna ern heerlijke maaltijd. Was erg gezelligEten: 4/5
Lekker geluncht op het plein. Vriendelijke bediening, snelle service. Broodje was erg lekker maar er zat bijna geen kaas op, zeker niet in verhouding met de andere broodjes die hetzelfde waren.
Fijn restaurant, dat gevestigd zit aan de Markt in Harderwijk. Restaurant telt twee verdiepingen met verschillende zitjes. Wij zijn hier geweest voor een lunch. Heerlijke chocolademelk gedronken met verse slagroom. Het was niet druk. Ongeveer tien minuten op mijn eten moeten wachten en het drinken stond direct na bestellen op onze tafel. Vlotte bediening. Iets aan de dure kant. Twee kroketten met wat brood is 9 euro. Tip voor het restaurant: Iets eenvoudigs als een broodje kroket kun je bijzonder maken door bijvoorbeeld de mosterd zelf te maken. Zo onderscheid je jezelf van een ander. Fijne tent. Kom er graag terug. Eten was heerlijk en de chocolademelk een absolute aanrader.
Wat een leuke tent. Plekje op het buitenterras pal voor de zaak. Leuke en vooral goede bediening. Heerlijk geluncht. Mochten wij weer in Harderwijk zijn en wij zoeken een tent om te lunchen. Aanrader !Eten: 5/5
De decoratie binnen het restaurant is erg leuk, de uitsmijter kan beter, mijn kip tosti was goed, de personeel was attent.
Uitstekende dagdeal voor een prima prijs. Jong en vriendelijk personeel.Eten: 4/5
Gezellig zitten. Er zijn voldoende zit plekjes, zowel beneden als boven. Je kijkt uit op de markt, dus het is ook nog leuk mensen kijken vanaf je tafeltje. De bediening is vlot en vriendelijk. Het eten is ook erg lekker! Wij komen vast en zeker nog een keertje terug!
Warme chocolademelk met tosti's gegeten en later in de middag een borrelplank. Was heerlijk. Is niet een groot restaurant maar ze hebben wel een invalidetoilet. Ik vind dat heel netjes. Het personeel is vriendelijk
Altijd welkom,altijd gezellig en niet te vergeten goed eten en drinken.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid