facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baron Academy Bruidskapsel Cursussen

Baron Academy Bruidskapsel Cursussen

Info

Baron Academy is hét opleidingsinstituut voor toekomstige hairstylisten. Kelly Baron, winnares van de Dutch Wedding Awards 2016/2017, geeft bruidskapsel cursussen vol passie en enthousiasme. Kijk voor meer informatie & het e-book op www.baronacademy.nl

Geschiedenis

Baron Academy is hét opleidingsinstituut voor toekomstige hairstylisten. Kelly Baron, winnares van de Dutch Wedding Awards 2016/2017, geeft bruidskapsel cursussen vol passie en enthousiasme. Kijk voor meer informatie & het e-book op www.baronacademy.nl



"Ben jij al jááren hairstylist van beroep of beginnend als bruidsstyliste in de trouwbranche? In beide gevallen, en zolang je een flinke dosis aan creativiteit beheerst, ben je van harte welkom om te starten met deze 3-daagse cursus ‘Bruidskapsels maken’. Voor deze cursus maakt het zeker niet uit of je jarenlange ervaring hebt of zelfs helemaal geen, wel is het belangrijk dat je de basis technieken van hairstyling/opsteken beheerst, zodat je op de dagen van de bruidskapsel cursussen alle ruimte hebt voor creëren.Het systeem dat tijdens de cursus wordt toegepast is niet aangeleerd in het kappersvak en, hoewel je vaak denkt dat je op de goede weg zit, is er gewoon nog zóveel meer te ontdekken!"
Adres: Pampuslaan 159, 1382JN Weesp
Telefoonnummer: 0648554277
ln.norabeigasiv@ofni
Stad: Weesp
Route: Pampuslaan 159
Postcode: 1382JN



op zoek naar gerelateerd: workshop bruidskapsels, visagie baron, cursus bruidskapsels opsteken, cursus kapsels opsteken, specialiseren in bruidskapsels, bruidskapsels leren maken, opleiding bruidskapsels en visagie, baron academy webshop
Recensies
Super veel geleerd tijdens de 3-daagse bootcamp! Kelly is een echte vakvrouw, super lief, en neemt de tijd om alles duidelijk uit te leggen. Niet te vergelijken met andere opsteek/bruidskapsel cursussen die ik in het verleden gevolgd heb.. Kelly is echt een next-level bruidsstyliste. Dankjewel voor deze gezellige, leerzame en goed verzorgde dagen : Nu al zin in de cursus Hair updo/ texturizing en de Glam curls!
2 weken geleden de 3 daagse bootcamp bruidskapsels gevolgd bij Baron Academy. Het waren 3 super gave en leerzame dagen. Kelly legt alles heel goed en rustig uit. Stap voor stap laat ze alles zien. Ik heb heel veel handvaten meegekregen die ik echt kan gaan toepassen bij mijn bruiden. Kortom echt een aanrader!
Wij, mijn collega en ik hebben vorig weekend de geweldige cursus 3-daagse bruidskapselsbootcamp gevolgd!! De cursus was vooral heel gezellig en goed verzorgd door Kelly, en zij kan alles heel goed uitleggen op een relaxte manier !!!!super toffe cursus
Wat hebben wij genoten van de 3 daagse opsteek training bij Kelly! Super lieve meid die je heel erg fijn de kneepjes van het opsteken kan leren. Na deze 3 daagse ben je up-to-date en kan je met zelf vertrouwen dit toepassen in je eigen salon! Kelly onwijs bedankt!
Ik heb bij kelly het jaartraject gedaan voor bruidsstylist. Wauw wat een talent heeft zij. Met een prachtig online business programma en super leerzame cursussen/trainingen stoomt ze je in 1 jaar klaar om als bruidsstylist aan de gang te gaan. Dank je wel lieve Kelly voor je aandacht, vertrouwen, kennis en de handvaten die ik precies nodig had om mijn droom te vervullen als bruidsstylist.
Bij Baron Academie deel 2, een up-date en de arabische bruidskapsels gevolgd! Zo heerlijk om in een kleine groep de diverse technieken onder de knie te krijgen. De sfeer als zeer prettig ervaren en Kelly is zeer professioneel, gedreven en heel enthousiast. Dit enthousiasme brengt zij ook weer over op de groep. Je werkt in een flow daardoor! Door de tips en tricks is mijn zelfvertrouwen enorm toegenomen. Hierdoor kan ik nu prachtige bruidskapsels maken met zeer tevreden klanten. Kelly, je bent een toppertje! En een aanrader voor een ieder die zich wil verdiepen in de techniek van bruidskapsels.
Een fijne, leerzame 3daagse cursus gehad van Kelly. Aanrader!
Ik heb mij vorig jaar ingeschreven voor de 3-daagse bootcamp bij Kelly. Alleen toen die plaats vond bleek ik 6 weken zwanger en voelde ik mij helemaal niet goed. Kelly was super lief en dacht heel goed met mij mee. Zo hebben we besloten dat ik de rest van de cursus op andere dagen zou afmaken, wanneer het voor mij haalbaar was. Dit was echt heel fijn. De cursus zelf is heel leuk en Kelly doet het hartstikke goed! Ze legt alles heel duidelijk uit, laat het goed zien, is behulpzaam en ontzettend professioneel. Daarnaast is het ook nog onwijs gezellig. Ik kijk er naar uit om in de toekomst meer cursussen bij haar te volgen! Verder volg ik online ook nog van Passie naar Professie en The circle of the bride. Kelly heeft deze programma's heel goed in elkaar gezet. Een goede hulp om te starten en vele tips en tricks om een fantastisch bedrijf op te bouwen. Ik kan het iedereen aanraden!
Kelly is echt een topper!! Al heel lang was ik opzoek naar een cursus die mij verder zou kunnen helpen in bruidssrtyling. 2 1/2 jaar geleden zag ik voor het eerst Kelly’s website, ik was gelijk mega onder de indruk van de mooie foto’s. Eerst de updo training geboekt om te proberen, die avond kreeg ik al zo veel tips en tricks dat ik al gauw meer en meer wilde leren. De texturizing training en stappenplannen volgde dus al snel, en afgelopen januari de bootcamp!! Ik heb zo veel van Kelly mogen leren : Kelly your the best!!
Ik volg het jaartraject bij Kelly. Dat houdt in dat ik alle trainingen volg en een ondernemerstraject. Ik heb hier nu al zóveel van geleerd!! Kelly is echt een topper! Door haar snap ik nu hoe kapsels in elkaar zitten en kom ik verder met mijn bedrijf. Ze motiveert me enorm en heeft me naar een hoger level gebracht! Dank je wel Kelly!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid