facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barning Rental

Barning Rental

Info

Barning Rental is een Telecom bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in tijdelijke communicatie projecten op evenementen.

Geschiedenis

Barning Rental is gespecialiseerd in de verhuur van telecommunicatie apparatuur, wij verhuren portofoon-dekkende netwerken welke grote gebieden voor uw evenement kunnen bestrijken.
De bouw van deze netwerken doen wij met eigen apparatuur en zonder gebruik te maken van bestaande infrastructuur van netwerk operators.
Enkele voorbeelden van deze netwerken zijn voor de Ronde om Texel, waarbij we voor de wedstrijdleiding en voor de veiligheid een tweetal netwerken opzetten beheren en wij centralisten leveren voor de bediening hiervan.
Voor het Bloemencorso van de Bollenstreek maken we een portofoon netwerk tussen Noordwijk ZH en Haarlem NH en alle tussen liggende gemeentes welke het Corso aan doet.
Deze netwerken zijn ingebruik voor de afdeling verkeer, pre-copi en E.H.B.O.
Lelieveld levert vaak netwerken en of oplossingen die in gebruik zijn voor het oplossen van calamiteiten en of veiligheid ten behoeve en ondersteuning van de OOV .

Adres: De Roysloot 2, 2231 NZ Rijnsburg
Telefoonnummer: 070-5142222
Stad: Rijnsburg
Route: De Roysloot 2
Postcode: 2231 NZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SmartphoneTuner.nl SmartphoneTuner.nl 2 km Unieke hoesjes ter bescherming van je kostbare Smartphone. Vind je onze designs helem...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid