facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barnie's Springkussen Verhuur - Zeist

Barnie's Springkussen Verhuur - Zeist

Info

Springkussen nodig? Bij ons in Zeist ben je aan het juiste adres. Naast de verhuur van luchtkussens organiseren we ook het jaarlijkse springkussenfestival!

Adres: Ter Braaklaan, 3705BW Zeist
Telefoonnummer: 0682001095
Stad: Zeist
Route: Ter Braaklaan
Postcode: 3705BW


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 19:00
Dinsdag: 15:00 - 19:00
Woensdag: 15:00 - 19:00
Donderdag: 15:00 - 19:00
Vrijdag: 15:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cool Balloons Cool Balloons 926 meter Cool Balloons is een nieuw bedrijf gevestigd in Zeist. Wij leveren ballonnen en evene...
E&M Springkussen en feestverhuur Zeist E&M Springkussen en feestverhuur Zeist 1 km Super service! I.v.m. slechte weersverwachting nam het verhuur bedrijf zelf contact m...
Recensies
Super leuke springkussen hier gehuurd. Mijn meisje had een super leuke dag. De service was ook echt super goed. Had gekozen voor bezorging en het opzetten.
Fijn en snel contact. Prettige service en flexibel. Echt een aanrader om hier je springkussen te reserveren voor een topdag! Onze kids hebben de hele dag plezier gehad en gesprongen. Hij staat in 2 minuten en het inklappen ervan is minstens net zo snel.
Nu al een paar keer spullen gehuurd hier. Super fijn klanten contact. 1x deden 2 lasergame pistolen het niet. Binnen een half uur 2 nieuwe aan huis geleverd. Perfecte service en zeker voor herhaling vatbaar!
Het springkussen en toebehoren stond op afgesproken tijd klaar, heel prettig contact, netjes en schoon geleverd. Super service voor een goede prijs. Aanrader!
Fantastische service, reageert snel op berichten, geeft advies, fijn in de omgang en heeft goede, leuke, veilige springkussens! Voor herhaling vatbaar!!!
Mijn vriendin was erg verrast door de mooie ballonnen voor haar verjaardag! Ook bleven de ballonnen erg lang goed. Een aanrader!!
Sprinkussen en laserguns gehuurd.Niet duur en prima service
Super service, meedenken met de klant!
Top service telefonisch contact gehad en alles tot in de puntjes geregeld zeker een aanrader.
Makkelijk en snel contact. Goede prijs en mooi schoon springkussen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid