facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barnhoorn Vermeer Makelaars

Barnhoorn Vermeer Makelaars

Geschiedenis

Barnhoorn Vermeer makelaars is een full-service makelaarskantoor. Ons kantoor is gelegen aan de rand van Amsterdam, in Badhoevedorp. Flexibiliteit en een persoonlijke benadering zijn kernwoorden voor ons kantoor. Door de aanwezigheid van 2 gecertificeerde makelaars en 2 binnendienstmedewerkers kunnen wij u ten aller tijde van dienst zijn voor de verkoop of verhuur van uw pand. Ook kunnen we u natuurlijk adviseren in zaken betreffende onroerend goed.

Onze makelaars zijn lid van de NVM, de stichting Vastgoedcert en zijn ingeschreven in het Nederlands Register van Taxateurs. Tevens zijn ze lid van de groep Nieuwbouwspecialisten in de NVM.

Via de websites Funda, Jaap en vele anderen wordt ons aanbod onder de aandacht gebracht. Ook de vele sociale media kanalen worden optimaal benut om uw woning of bedrijfsruimte onder de aandacht te brengen.

Wij werken samen met de naastgelegen Hypotheekshop in Badhoevedorp. Alle kennis voor aankoop en verkoop van uw woning onder 1 dak.

Als u kwaliteit, kennis en een persoonlijke benadering zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres !

Adres: Badhoevelaan 1, 1171 DA Badhoevedorp
Telefoonnummer: 0206594944
Stad: Badhoevedorp
Route: Badhoevelaan 1
Postcode: 1171 DA



op zoek naar gerelateerd: Barnhoorn Makelaars, Barnhoorn te koop, Makelaar Badhoevedorp, Urban Makelaars, Onkenhout Makelaars, Funda Badhoevedorp, Oleanderstraat Badhoevedorp, Vogelbuurt Badhoevedorp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arjen Ketel Makelaars Arjen Ketel Makelaars 616 meter Informeel kantoor met veel specifieke kennis over de huizenmarkt in Badhoevedorp. Gee...
Onkenhout Makelaars Onkenhout Makelaars 768 meter Prettige makelaar
Quatrebras Badhoevedorp Quatrebras Badhoevedorp 901 meter Ons nieuwe huisje......
Makelaar Amsterdam Bleij Makelaardij Makelaar Amsterdam Bleij Makelaardij 1 km Matthijs is een energieke, intelligente en betrokken makelaar. Hij heeft ons met de k...
Recensies
Alles goed geregeld
Zeer klantvriendelijk kantoor. Ik ben goed geholpen en er is goed geluisterd naar mijn wensen. Ik kan deze makelaar aan iedereen aanraden!
Absurd dat dit makelaarskantoor hun gehele verkoopbestand niet de status aanpast op moment dat een object onder bod is of verkocht is onder voorbehoud. Niet meer van deze tijd!
Vertaald door Google Super Origineel Super
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid