facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barkade

Barkade

Info

Barkade, the new kid in town! Kom langs voor Aziatische geïnspireerd comfort-food en ingevlogen beers en cocktails, of vermaak jezelf met de arcade’s, buttonbashers, karaokebooths en meer. Eat, Drink, Play!
OPENING SOON



"Variety is the spice of life. One of the philosophies we live by at Barkade. This comes to show when you visit us.We're not simply just a restaurant, nor are we your average neighborhood bar. We do things differently than the mainstream venues.Asian food from all over south east asia, a unique selection of drinks and cocktails, arcades shipped in from all over the world and events with the best talent available.Release your inner child and never grow up! We are the alternative you've been looking for on a weekend night out. Eat, Drink and Play!"
Adres: Tramkade 26, 5211 VB Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Stad: Den Bosch
Route: Tramkade 26
Postcode: 5211 VB



op zoek naar gerelateerd: The Game Box Den Bosch, Barkade instagram, Tappunt Den Bosch, Eetcafé Den Bosch, BUURT Den Bosch, Zoetelief Den Bosch, Moederdag Den Bosch, Tramkade 26 Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Overkant De Overkant 890 meter Altijd een feestje bij Dit of de Overkant. Lekkere wijntjes en de rauwe tonijn is ove...
Cafe De Ouwe Peer Cafe De Ouwe Peer 961 meter
Café Herman Café Herman 1 km Hele leuke en trendy plek om goed te borrelen! Het is in een watertoren waardoor je m...
073 Restaurant & Cocktailbar 073 Restaurant & Cocktailbar 4 km Stijlvolle,warme sfeer.Bediening is ook goed en personeel is vriendelijk.Mezes zijn l...
Recensies
Het was erg lekker, erg gevarieerd, goede prijs kwaliteit verhouding, mooie smaken: Aziatische keuken met bijbehorende smaken en kruiden. Veel vegetarische. En de combinatie met de speelhal is erg gezellig
Leuke plaats om klassieke arcadegames te spelen en tegelijkertijd een drankje te doen. Voor één muntje krijg je bij een aantal spellen behoorlijk wat speeltijd. Daarin krijg je zeker waar voor je geld. Een verbeterpunt is dat niet alle spellen even goed werken. Bij sommige spellen waren er knoppen defect, waardoor het een weggegooid muntje was. Desalniettemin zeker een leuke plaats om langs te gaan!
Op de Tramkade, oude fabrieksterrein, achter de Verkade fabriek, zijn vele experimentele horecalocaties langs het water. Barkade is naast een “oldskool” speelhal ook een Aziatisch georiënteerd restaurant met diverse Oosterse keukenstijlen. Uitgebreide cocktail en bierkaart en wijnkaart. Enig nadeel is bestellen en betalen met een QR code, persoonlijk contact met bediening is wat afstandelijk. Het Personeel is overigens erg vriendelijk en voorkomend. Gerechten zijn goed uitgevoerd en zeer smaakvol. Sfeervolle, eigengereide locatie, met heerlijke gerechten uit de Aziatische keuken en waar je nog kan spelen ook
Top sfeer, veel keuze in drank en lekker divers eten. Qua activiteiten ook top De karaoke booth is zeker een aanrader, net zoals de club avonden!
De sfeer hier is prima. Maar het eten is echt slecht! Het aanbod voor mensen met een allergie is echt minimaal. Bij de vraag of de keuken iets wat op de kaart staat kan aanpassen geven ze aan dit niet te kunnen. Alles is al voorbereid. Personeel komt zelf met geen andere opties of initiatief. Erg jammer. Ook het ‘normale’ eten valt tegen. Drankjes zijn erg duur.
Ben hier 2 keer geweest, beide keren ivm een feest. Bediening aan de bar licht je op, rekenen meer af dan wat je eigenlijk betaald. Hoorde er op beide feesten iedereen over praten. Wanneer je een baco besteld, krijg je dit in een shotglaasje maar betaal je wel €7. Belachelijk.
Leuke Aziatische hapjes. Niet de usual suspects. Ook tof dat je de chef in de open keuken aan het werk ziet. Bediening is een beetje traag. € 80,- voor karaoke erg veel geld.
Een erg gezellige locatie om met een groep drankjes te doen in combinatie met spelletjes. Helaas werkten twee van de drie pinballmachines niet, dat was jammer.
Heel lekker gegeten, bediening was snel en het eten ook. Wel koud, maar dat was het buiten ook
Heel leuk concept. Arcade spellen met een biertje en een hapje. Hoewel ik voor de nostalgie compleet te maken liever bitterballen zou krijgen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Barkade met het openbaar vervoer


's-Hertogenbosch, Orthenseweg 370 meter
10
158
165
166
665
7
90
's-Hertogenbosch, Orthenseweg 380 meter
10
158
165
166
665
7
90

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid