facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barista Cafe Rijswijk

Barista Cafe Rijswijk

Info

Gesloten: 1e paasdag (2e paasdag WEL open), 1e & 2e kerstdag, nieuwjaarsdag



""Ons doel was om een plek te creëren waar het ambacht van koffie maken en de huiselijke sfeer samen komen. Hieruit ontstond Barista Cafe. We zijn tegenwoordig vaak gehaast en hebben weinig tijd voor onszelf en voor elkaar. Het is belangrijk dat je aandacht aan elkaar besteedt. Daarom bij ons: een verwenmomentje onder het genot van een lekkere kop koffie, die iedereen verdient. Dit verwenmomentje kan voor iedereen op een ander moment van de dag zijn. Ons uitgebreide aanbod aan quality coffee, huisgemaakt gebak, verse sandwiches, borrelhapjes ensmoothies laat je op elk moment van de dag genieten. De Barista staat voor je klaar!""
Adres: Prins Johan Friso Promenade 119, 2284 DE Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0708892494
Stad: Rijswijk
Route: Prins Johan Friso Promenade 119
Postcode: 2284 DE


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: barista cafe zoetermeer, barista cafe rotterdam stadhuisplein, barista cafe veenendaal, barista cafe stadhuisplein, barista cafe stempelkaart, barista koffie, barista cafe groningen, barista zoetermeer
Recensies
Zittend in de quarantaine denk ik met veel plezier terug aan de lekkere soya cappuccino en het glutenarme bananenbrood cake. Diverse keren na een wandeling genoten van koffie.
Heerlijk kop koffie. En de wraps die ze daar hebben zijn overheerlijk. Het kan alleen soms heel erg druk zijn.
Leuk plekje met goed eten. Soms wordt er net iets te vaak gevraagd of je nog iets wil en is het menu vrij gelimiteerd.
Gezellie pleķkie om te ontspannen en ff lekker wat te nuttigen, leuk personeel, die ook even de moeite nemen om de kaart uit te leggen. En leuk geprijsd. Leuke plek qua uitzicht!!!
Lekker gegeten. Super vriendelijk personeel
Erg sfeervol, prima vibe. Mooi punt met prima zicht op winkelend publiek. Lekkere koffie, thee en gebak. Barrista's choice is idd een aanrader. Koffie mag 20° warmer worden geserveerd. Terras in de zon! Bij een zomerbuitje zit je prima onder de overkaping van het pand.
Erg lekkere gerechtjes en gezellig om te zitten.
Barista Cafe zit in winkelcentrum In de Bogaard. Op een schitterende locatie met een groot, zonovergoten, terras kan je hier terecht met vrienden, familie en collega’s. Om te genieten van diverse ambachtelijke lekkernijen en een ruim assortiment van koffie. En niet te vergeten de meer dan gezellige medewerkers!
Gezellig tentje met veel verschillende soorten warme drankjes allerlei chololade melk, chai tea latte, kokos cappuccino etc. Ook erg lekkere broodjes.
Vreselyke zaak. Duur en buiten personeel uit. Mb dochter hweft we 1 dag gewerkt net zoals zoveel andere jonge meisjes diw zonder salaris na dag hard werken niet meer terug hoeven te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid