facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barentsz Verse Patat

Info

Vers gesneden patat,snacks, softijs & heerlijke milkshakes!



"Hét adres voor de lekkerste burgers, menu’s en alle snacks in Capelle aan den IJssel."
Adres: Willem Barentszstraat 1, 2901 BG Capelle, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0102126738
Stad: Capelle
Route: Willem Barentszstraat 1
Postcode: 2901 BG


Recensies
Ze hebben ook heerlijk schepijsEten: 5/5
Vandaag voor 7 mensen besteld maar het beloofde half uur wachten tot het bezorgd werd, werd 45 min later dus totaal 1 uur en 15 minuten wachten. Ook bleken de kroketten platgeprakt in de bakjes, een milkshake aan het lekken en ook die milkshakes waren niet lekker van smaak. Ook op de burger zat te veel saus.Kortom geen succes helaas.
Gebeld om een bestelling door te geven. Klokslag op de afgesproken tijd stap ik de zaak binnen. Na 10 minuten heeft nog niemand van de 3 man personeel zelfs maar de moeite genomen om me te begroeten en ook het eten was nog niet klaar. Voortaan toch maar Verhagen, want daar is men kennelijk wel blij met de klandizie... Direct bij binnenkomst werd ik daar allerhartelijkst begroet...
Duffe kroketten, smiddag misselijk hiervan. Koelkasten regelmatig opruimen is mijn mening, dit was ouwe meuk.
De betere snackbar in de buurt!Eten: 5/5
Familiezak patat gehaald omdat we gewoon geen zin hadden om te koken. De patat was lekker, niet te vettig en zout. Een leuke frietzaak met een moderne inrichting aan een dorpsweg onder de dijk.
Kwart voor zeven beloofd te bezorgen. Het is nu kwart voor acht. Hoop dat er nog iemand komt.
Prima patatzaak! Snel geholpen, veel keus vanuit een mooie schone zaak! Ze hebben nu zelfs een ijssalon!! Echt super lekker ijs!!!
Heerlijke gegeten. Lekkere snacks en goed gebakken patat, niet zo slap maar net krokant genoeg. En een hele schone zaak.
Lunch besteld en deze smaakte prima, voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid