facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barendse Optiek

Barendse Optiek

Info

Opticien met vakliefde, kunde en prachtige producten.



"Barendse Optiek is een nieuw optiekbedrijf in de regio Heerhugowaard, waar vakmanschap, hoog kwalitatieve producten en persoonlijke aandacht voorop staan. Met samen 30 jaar aan optiek ervaring kunnen eigenaren Patricia Barendse en Thomas Wagener u deskundig advies op maat geven op het gebied van monturen, glazen, multifocalecontactlenzen en oogzorg/optometrie"
Adres: Beukenlaan 2J, 1701 DA Heerhugowaard
Telefoonnummer: +31634603790
Stad: Heerhugowaard
Route: Beukenlaan 2J
Postcode: 1701 DA



op zoek naar gerelateerd: Opticien Heerhugowaard raadhuisplein, Opticien Heerhugowaard Middenwaard, Opticien Alkmaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Johan Griffioen Brillen en Contactlenzen Johan Griffioen Brillen en Contactlenzen 3 km Goede services met een fijne sfeer
Recensies
Vandaag mijn brillen opgehaald met varifocaal glazen. Wat een verademing ten opzichte van andere reguliere brillen winkels zeg. Niet alleen het glas is veel helderder en scherper, maar ook de persoonlijke aandacht en tijd die voor je genomen wordt is indrukwekkend. Mag dan wel duurder zijn maar het blijft ook een sieraad voor je persoonlijk aangezicht. Ik kan niets anders zeggen dat ik Barendse optiek van harte aanbeveel en ik heb mijn optiek voor het leven gevonden. Chapeau Hans de-bankenfabriek
Echt een geweldige service voor iedereen die een bril of lenzen nodig heeft! Ik ben zeer tevreden!
Wij zijn zeer tevreden over hoe wij geholpen zijn. Petje af voor Thomas en Patricia en alles wat er om heen hangt .Top Top wij kunnen niet anders zeggen. Jan Anneke Baak
Dank jullie wel Patricia en Thomas. Ik ben echt blij dat ik jullie gevonden hebt. Na twee keer eerder lenzen geprobeerd te hebben wat beide keren mislukte, nu met jullie geduld en variatie in manieren van in en uit halen wel gelukt! Jullie zijn aardig, gastvrij, geduldig en bovenal professioneel. En dat allemaal in jullie mooie goed bereikbare winkel in Heerhugowaard.
Gastvrije ontvangst, rustige omgeving en zeer deskundig geholpen. Er wordt uitgebreid aandacht aan je besteed. Deze optiek heeft aan ons een vaste klant erbij. Wij hebben daar de reis vanuit Santpoort-Noord er graag voor over.
Wat een prachtige , sfeervolle en warm aangeklede winkel. Hier kom je echt thuis ,een rust voor het oog op zich. Na aanbeveling van kennissen zijn we vanuit Haarlem naar Heerhugowaard gekomen om te laten aanmeten en brillen uit te zoeken. Dit was meer dan de moeite waard . Men neemt de tijd voor je , eerlijk advies en vakkundigheid staan hoog in het vaandel .Prachtige monturen ook. Chapeaux .
Echte vakmensen. Metingen aan het oog gedaan die bij de reguliere opticiens niet gedaan worden. Daardwerkekijke kennis waarbij zeer kundig advies gegeven wordt. Medische kennis van het oog Bij het uitzoeken van het montuur eerlijke feedback en meer dan voldoende keus om tot een passend montuur te komen. Afleveren van de bril wordt zeer persoonlijk gedaan met een attentie als dank voor de aankoop. Een winkel waar persoonlijk contact en klanttevredenheid voorop staat. Echte leuke mensen met passie voor het vak! De prijs? Niet hoger dan de reguliere ketens. Echt een aanrader!
Hele mooie winkel waar echt nog de tijd voor je genomen wordt. Hele aardige eigenaren met uitgebreide kennis. Ruime keuze uit monturen. Kortom, een aanrader.
Beste winkel waar ik ben geweest. Ik ben heel erg blij met mij miyosmart bril. En met de kwaliteit en goede service.
Mooie winkel heerlijk ruim opgezet. Er wordt echt de tijd voor je genomen. Vakmensen, zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid