facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barend van Zwieten

Barend van Zwieten

Info

Barend van Zwieten is het adres in Alphen a/d Rijn en omstreken voor al uw inlijstwerk, handenarbeidmaterialen & teken- en schildersbenodigdheden

Geschiedenis

Barend van Zwieten is voor inwoners van Alphen aan de Rijn en omgeving al bijna 90 jaar een begrip.Wij zijn het adres voor teken- en kunstschilderbenodigdheden, inlijsten en handenarbeidmaterialen.

De panden die wij hebben betrokken in april 2006 zijn helaas op 3 augustus j.l. volledig verwoest door het ongeluk met het brugdek van de Koningin Julianabrug en de 2 hijskranen in Alphen aan den Rijn.
Wij zijn daarom sinds december 2015 geopend in een tijdelijk onderkomen aan de Euromarkt 15 te Alphen aan den Rijn. Er wordt hard gewerkt aan een mogelijk nieuwbouw pand op de oude locatie op de Hooftstraat, we houden u hiervan uiteraard op de hoogte via Facebook, onze website en de nieuwsbrief.

U kunt altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over materiaalgebruik en de producten die wij in onze winkel aanbieden. We zullen ons uiterste best doen om u zo tevreden mogelijk de winkel uit te laten gaan.



"Barend van Zwieten is voor inwoners van Alphen aan den Rijn en omgeving al ruim 90 jaar een begrip. Onze winkel is dan ook het adres voor uw inlijstwerk, handenarbeidmaterialen & teken- en schildersbenodigdheden. Service staat bij ons hoog aangeschreven en wij doen er alles aan om je tevreden de winkel uit te laten gaan."
Adres: Hooftstraat 141, 2406 GG Alphen aan den Rijn
Telefoonnummer: 0172473236
Stad: Alphen aan den Rijn
Route: Hooftstraat 141
Postcode: 2406 GG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Quiltspeciaalzaak Quiltspeciaalzaak "In de Emma" 179 meter Zeer vriendelijk en kundig geholpen. Zeker wanneer je begint met je eerste quilt, en ...
Borato Borato 995 meter De winkel was dicht vanwege corona, maar ze waren wel open als pakket punt voor meerd...
Wolletje Wit Wolletje Wit 1 km De pijpenragers die Wolletje Wit levert zijn niet van het merk Big Ben zoals de websi...
Leer-bewerking.nl Leer-bewerking.nl 2 km Pakketje kapot gegaan tijdens het vervoer. Ben snel en goed geholpen met een oplossin...
Skapa Skapa 2 km We offer woolen and linen fabrics and already made garments. We also take orders for ...
Cissie Creative Cissie Creative 2 km Alle door mij gemaakte producten en creaties zijn te bekijken op deze pagina.
Mosa & More Mosa & More 2 km Welkom bij Mosa & More, mozaiek en meer. Workshops, verkoop en inspiratie. Uniek en h...
Ramon Kustoms Ramon Kustoms 2 km op maat maken van rolkooien voor rc, maken/repareren/vermaken/polijsten van uitlaten...
Rbc Kits Rbc Kits 2 km Keuze uit diverse modelvliegtuigen van verschillende afmetingen. Ook de juiste plaats...
Recensies
Ik was al jaren niet meer bij deze mooie winkel geweest maar door mijn verhuizing moest ik een aantal kunstlijsten laten repareren en ik had iets moois gekocht dat nog ingelijst moest worden. En dat hebben ze weer fantastisch gedaan. Het was een plezier om een paar keer langs te komen. Ik ben meer dan goed geholpen door de aardige eigenaren Eric en Marcel. Ook heel fijn dat ze destijds besloten hebben om terug te gaan naar deze locatie na het verschrikkelijke ongeluk met de Koningin Julianabrug. Fijn om naar zo’n goed lokaal bedrijf te kunnen gaan
Fijne winkel in nieuw pand met zeer groot assortiment. Heel behulpzaam personeel. Voldoende betaald parkeerplaatsen in de direkte nabijheid.
Goede winkel, goede service en fijne teken en schilder benodigdheden.
Mooie winkel met alles wat je nodig hebt om te knutselen/verven.
Mooie winkel, super service.
Wilde iets laten inlijsten. Goed geholpen, veel mogelijkheden aangeboden gekregen.
Deskundig geholpen, het resultaat is nog even een weekje wachten. Het resultaat is meer dan prima. Keurige inlijsting, zonder enig mankementje. Bovendien was de service ook buitengewoon: er werd met geduld en passie voor het geleverde werk geholpen en om de grote lijst in mijn kleine autootje te doen, zodat ik weer veilig naar huis kon. Kortom, vriendelijk, netjes, zorgvuldig, kwaliteit en service. Wat wil een mens nog meer?
Afgelopen vrijdag een online bestelling gedaan, daar iets niet leverbaar was kreeg ik netjes een mail met een vervangingsvoorstel. Dat is nog eens meedenken met de klant. Als kers op de taart werd het pakketje vandaag zondag netjes door de eigenaar op de fiets bij me thuis afgeleverd. Dit vanwege de grote drukte bij de posterijen. Als tegoed voor de verzendkosten heeft Barend van Zwieten er een mooi penseel bijgedaan. Dat is nog eens een klasse oplossing en een topservice! Chapeau!
Ik had een miskoop gedaan online. Verkeerde afmeting passepartout daar hebben ze mij goed bij geholpen dit in orde te maken, zodat de foto's toch in de gekochten lijst konden. En het cadeau voor mijn schoonmoeder helemaal perfect was.
Ik ben helemaal blij met de manier waarop mijn borduurwerk is ingelijst. Eerder was ik teleurgesteld dat na het inlijsten een streep zichtbaar was, die er eerder volgens mij niet was. Barend en van Zwieten heeft kosteloos een heel mooi passe partout aangebracht waardoor de streep niet meer zichtbaar is. Ik ben heel dankbaar dat het op deze manier is opgelost!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid