facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bardeal.nl

Bardeal.nl

Info

Bardeal.nl is dé specialist op het gebied van professionele geluidsinstallaties, camerabeveiliging, Alarmsystemen en Wifi-oplossingen.

Geschiedenis

Bardeal is leverancier en installateur van professionele geluidsinstallaties, camerabeveiliging, alarmsystemen en WIFI/IT oplossingen. Wij leveren deze oplossingen onder andere aan horecagelegenheden, detailhandel, scholen en andere gelegenheden waar veel mensen bij elkaar komen.

De productspecialisten van Bardeal staan altijd klaar om een vakkundig en persoonlijk advies te geven. Dat kan telefonisch of gewoon op locatie wanneer jouw dat schikt.

Adres: Nieuwegracht 8-03, 3763 LB Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 0854011294
Stad: Soest
Route: Nieuwegracht 8-03
Postcode: 3763 LB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Bardeal vacature
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Licht Geluid Huren Licht Geluid Huren 996 meter Licht en Geluid Huren met GRATIS bezorging voor jou feest of event? Via onze website ...
Luxonos Luxonos 999 meter Top firma in betaalbaarheid en de kwalitatieve av-apparatuur. Ook hulde voor de profe...
uw Hifi Choice by RMR Soundsystems uw Hifi Choice by RMR Soundsystems 3 km Topzaak! Zo moet een audiowinkel zijn. Deskundig advies en superservice. Ze denken e...
Recensies
Goed gesprek,offerte zeer snel , montage netjes resultaat camera's prima !
Bij onze Plus winkel eerst een zeer goed advies gekregen, daarna duidelijke en scherpe offerte. Vervolgens zeer snelle en zorgvuldige plaatsing met goede uitleg van het systeem. Kortom wij zijn uitermate tevreden.
Top, kwaliteit en goede service voor een zeer scherpe prijs, snel gemonteerd en een fijne samenwerking.
Top kwaliteit en een zeer scherpe prijs. De communicatie en installatie verliep erg professioneel en snel. Bedankt voor het goede systeem! Ruud, Etos Eindhoven
Goede service, snel gemonteerd, goede kwaliteit beeld. Fijne samenwerking. Erg blij met deze keuze om in mijn Dierenspeciaalzaak dit op te hangen.
Na aanvraag was de camera snel geplaatst. kabels netjes weggewerkt en het systeem functioneert probleemloos.
Voor onze webshop / woonhuis alarmsysteem laten installeren. Zeer professionele aanpak, van offerte tot aan installatie! Er wordt uitgebreid de tijd voor je genomen en goed naar je geluisterd. Installatie verliep vlekkeloos en ook hier werd uitgebreid de tijd genomen en goed getest. Ik ben er heel blij mee en raad Bardeal absoluut aan!!
Prima contact, nette installatie en compleet werkend met instructie opgeleverd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid