facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbiershop Eric

Barbiershop Eric

Info

Een échte herenkapper. Gemoedelijkheid, gezelligheid en vakwerk voeren de boventoon. Ook kan men bij ons terecht voor een ouderwetse scheerbeurt.

Geschiedenis

Profiel:

Barbiershop Eric is een herenkapper met de mogelijkheid voor mannen om zich op de ouderwetse manier te laten scheren.

Achtergrond:

Eric is al sinds zijn twaalfde aan het meewerken in kapsalons. Begonnen als 'inzeepjongen' in de kapsalon van zijn vader leerde hij de ouderwetse manier van scheren en later was hij werkzaam in de kapsalon van zijn broer. Je kan dus terecht stellen dat Eric een grote passie voor het herenvak heeft; het scheren van mannen met warme handdoeken en een klapmes is bijvoorbeeld ook een specialiteit van Eric.
Gemoedelijkheid, gezelligheid en vakwerk voeren de boventoon. De zaak is ouderwets ingericht zoals het vroeger ook was, met ouderwetse maatwerk kastjes langs de muren, een gezellige koffiebar en een wachthoek. De televisie staat op sportzenders, ‘meer voor mannen’ dus.

Alles is mogelijk qua kapsels: van de ouderwetse ‘blockhead’ tot de laatste modestijlen voor mannen, denk bijvoorbeeld aan pompadour kapsels en voetbalkapsels voor jongens. Ook kunnen mannen terecht voor grijsdekking, om zo op een natuurlijke wijze de haren te kleuren.

Iedere jongen en man is welkom, mét of zonder afspraak.

Adres: Eperweg 6A, 8181EW Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0578623273
Stad: Heerde
Route: Eperweg 6A
Postcode: 8181EW



op zoek naar gerelateerd: Thuiskapper Heerde, Kapper Epe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kapsalon Geri Kapsalon Geri 392 meter Altijd beschikbaar op de dag zelf dat je belt. Klantvriendelijk en altijd goed geknip...
Kapsalon Eric Kalf Kapsalon Eric Kalf 430 meter Wij zijn een Kapsalon waar Dames en Heren en natuurlijk kinderen zowel jong als oud t...
Hair at Home Simone Hair at Home Simone 2 km Professionele Ambulant Haarstyliste in omgeving van Heerde. Voor info of afspraken ku...
Recensies
Knippen scheren geweldig heerlijk je komt er weer fris en tip top vandaan vriendelijke barbier
Al jarenlang klant, echt een fijne en vakkundige kapper.
Zeer streng in het naleven van de huidige corona regels wat natuurlijk ook logisch is. Verder een uitstekende kapper. De zaak ziet er netjes uit en de temperatuur is er zeer aangenaam door de aanwezigheid van een fluisterstille airco. De koffie smaakte ook goed. Al met al een fijne beleving.
Super kapper! Eric is zeer ervaren kapper die de tijd neemt voor zijn klanten. Altijd in voor een goed gesprek onder het genot van een lekker bakkie koffie. Hij kan ook heel goed met kinderen overweg waardoor ook mijn zoon met veel plezier zijn haren laat knippen door hem! Bel wel op tijd voor een afspraak want heeft het altijd lekker druk!!
Laat mn haar al jaren knippen hier, altijd gezellig en iemand die zn vak verstaat !!
Eric is een zeer goede kapper met veel geduld voor onze kindertjes. Hij neemt de tijd. Heel fijn. En de kapsels zijn strak en mooi!
Schitterend om te zien hoe hij de baarden van collega's weer mooi maakt. Erg vriendelijk persoon en ook als niet baard-persoon altijd een kopje koffie en een nieuwe krant als ik op m'n collega's wacht. Top!
Geweldige mannen kapper, je kan hier ook terecht voor een scheerbeurt of baardtrim. Even lekker tijd voor jezelf, even rustig aan onder het genot van ern bakje koffie. Maak een afspraak want hij heeft het goed druk en dat is niet zonder reden.
De kapper die altijd vriendelijk is en goed knipt. Zeker een aanrader !
Geweldige kapper, altijd in voor een praatje en een lolletje, elke maand weer een plezier om naartoe te komen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid