facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barber College

Barber College

Info

Barber College | salontraining herenvak | knippen & scheren

Geschiedenis

Barber College is een fullservice barber concept. Wij geven een basis opleiding, vervolg training én commerciële en technische ondersteuning. Tel daarbij de verkoop van de producten van topmerk Truefitt & Hill op en een succesvol concept is geboren. De kapper kan hiermee zijn talent een extra boost geven en extra omzet genereren.



"Barber College – Vakopleidingen herenkapper in Nederland & BelgiëDe concurrentie wordt steeds heviger, en hoewel de vrouw nog steeds de full-treatment krijgt, wordt de man al snel na een vlugge knipbeurt buiten gezet. Jammer! Want juist dat stukje extra aandacht voor de man kan ervoor zorgen dat jouw salon zich onderscheidt van de rest. Kwaliteit, gespecialiseerde verzorging en de aandacht van een gekwalificeerde herenkapper of barbier; dat is waar de man voor terug komt.Wij kunnen je hierbij helpen – ons team bestaat uit gepassioneerde en zeer ervaren trainers die gevestigd zitten door heel Nederland & België. Altijd wel een locatie bij jou in de buurt dus. Bekijk de modules die wij als team hebben ontwikkeld en schrijf je in."
Adres: Peperstraat 7, 4116 BG Buren (gemeente)
Telefoonnummer: 0651522281
Stad: Buren
Route: Peperstraat 7
Postcode: 4116 BG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hoe word ik barbier, Barberschool Heads Academy Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barbier van Buren Barbier van Buren 0 meter Top kwaliteit en kei gezellig.
Kapsalon Els Kapsalon Els 38 meter Fijn dat jullie weer open zijn.
RT-Praktijk Buren RT-Praktijk Buren 693 meter Gewichtsconsulent & vitaliteitscoach in opleiding
Recensies
De BC Salon Training door Benno is als zeer fijn ervaren, was leerzaam en we hebben er veel van opgestoken. Over de Men's Grooming Products van Gladjakker zijn wij én de klanten al net zo enthousiast.
Wat een geweldige inspiratie, energie én educatie hebben wij als team mogen ontvangen via Ruben van de Barber College. De juiste toon en kennis werd door hem overgedragen aan alle individuen van hairstylisten van ons team. Ook alle modellen waren enthousiast door de duidelijke manier van uitleg. Zeker niet de laatste keer om een training te laten verzorgen door Ruben en het team van de Barber College.
Super leerzame avond gehad! Je krijgt tips en tricks van vakbekwame mannen! Dankjewel Jan en Levi jullie hebben dit top gedaan in Breda!
Een super leuke en leerzame FADE training gehad van Kapper Steef in Ede. Alles was heel duidelijk waardoor ik het nu in de salon kan gaan toepassen. Echt een aanrader!
Gisterenavond een heel leuke en leerrijke training gevolgd voor fade. De tips die hij meegaf neem ik zeker mee in het salon bij mij. Het werken achteraf ging goed, Thomas keek en liep ook rond waar hij eventueel nog wat tips en tricks kon bijgeven. Thomas is een zeer aangename man om training bij te volgen.
Super leuke & leerzame cursus Tom is een fijne trainer de cursus is een aanrader
Super leuke ervaring. Goede training gehad van Yoshi. Wij, van kapsalon Diana zijn weer up to date.
Een hele leuke en leerzame Cursus FADE gehad. Tom is een fijne trainer, heel goed en duidelijk uitgelegd.
Het was een hele relaxte en leerzame avond! Ik vond het echt leuk om bij mijn oudste zoon een mooie fade te kunnen maken! Groetjes Jessica JJ's Hairstyle
Afgelopen maandag een onwijs gave training gehad van Kapper Steef. Het was leerzaam en ook goed te volgen om het later zelf op je model toe te passen. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid