facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbecuethuisbezorgen - Barbecueparty

Barbecuethuisbezorgen - Barbecueparty

Info

Barbecue party, de beste barbecue gewoon thuisbezorgd. Volledig samengesteld van producten uit de regio, heerlijk mals vlees, verse aardappels voor de salade en huisgemaakte sauzen. Een genot voor uw gasten.

Geschiedenis

Partyservice Nederland verzorgt jouw barbecue op bijna elke locatie in Nederland. Vlees, brood, salades en sausjes, het wordt bij jou thuis afgeleverd. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten. Het enige wat je hoeft te doen is je barbecue aan te steken.
Partyservice Nederland werkt alleen met verse streekproducten en huisgemaakte gerechten. Alles vers van het land. Groenten uit de groententuin van Nederland Goeree Overflakkee, vlees van de boer en verse vis uit Stelledam. Bij Partyservice Nederland geen sauzen in flesjes of kant en klare salades, maar als vers gemaakt in onze eigen keuken in Oude Tonge. Je zult jouw barbecuegasten zeker verrassen met de versheid en ambachtelijke kwaliteit van onze producten.

Adres: Tramweg 5-a, 3255 mb Oude-Tonge
Telefoonnummer: 0900-235 3 337
Stad: Oude-Tonge
Route: Tramweg 5-a
Postcode: 3255 mb


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partyschotels & Horecarent Partyschotels & Horecarent 0 meter Verzorgen en leveren van Broodjes, buffetten, salades, hapjes, lunches, diners voor d...
Maître Maître 877 meter Vertaald door Google Niets Origineel Nieko
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid