facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbecue restaurant 't Vijverhof

Barbecue restaurant 't Vijverhof

Geschiedenis

Sfeervol en relaxed barbecueën alsof het altijd zomer is.
Keuze uit meer dan 30 verschillende spies combinaties en een divers buffet.
Heerlijk eten en drinken en de beleving van de indoor barbecue.
Dat is wat Barbecue Restaurant ’t Vijverhof u sinds 10 maart 2014 biedt.

Voor het vaste bedrag van 24,95* echt genieten.
* prijs is exclusief drankjes en dessert
Kinderen van 4 tot 12 jaar barbecueën gezellig mee voor 1,00* per leeftijdsjaar + 3,00 toeslag.

Bij ‘t Vijverhof barbecueën is heel gezellig met z’n tweeën, maar barbecueën is ook een groepsgebeuren bij uitstek. Dus is het super met de familie of vrienden en uiteraard in groepsverband, met het team of de collega’s.
BBQ Restaurant ‘t Vijverhof is de ideale invulling voor jouw vrijgezellenfeest, personeelsuitje, familiedag, verjaardag of huwelijksdag.
Of wat dacht je van een uitje met de klas!

BBQ ’t Vijverhof
Een beleving om uit eten te gaan

Adres: Frederik van Eedenstraat 2, 4532 ET Terneuzen
Telefoonnummer: 0115694829
ln.anirew@ollah
Stad: Terneuzen
Route: Frederik van Eedenstraat 2
Postcode: 4532 ET


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: vijverhof terneuzen te koop, restaurant terneuzen markt, restaurant terneuzen, sydney terneuzen, de kreek terneuzen, visrestaurant terneuzen, zelf bbq restaurant, restaurant la vie terneuzen
Recensies
Een heerlijk restaurant, je kunt hier fantastisch eten tegen een zeer redelijke prijs te opzichte van de kwaliteit. Je kan indien gewenst even snel wat eten, maar ook heerlijk uitgebreid tafelen. Dit is een plek waar naar jou en je wensen geluisterd wordt. De bediening heeft als de drukte het toelaat ook tijd voor een babbeltje. En zoals op veel plaatsen tegenwoordig is ook hier een ruim assortiment aan bier en speciaalbier aanwezig. De indeling is ruim opgezet, dit geeft een prettig gevoel.
Wij hadden via DPO een bon voor een gratis 2e hoofdgerecht en kozen ervoor om hier te gaan eten, we hebben enorm genoten! gezellige sfeer, zeer vriendelijke eigenaar en personeel. Het eten was erg goed, grote keuze en goede kwaliteit, voor ieder wat wils. een echte aanrader, dat mag gezegd worden! groetjes
Bedankt voor de bijzondere gastvrijheid, jullie hebben als team echt voldaan aan de verwachtingen. Het zelf grillen van het vlees, vis en vegetarische gerechten door de gasten gaf een ongedwongen sfeer en op die manier was, het "bijkletsen" met mijn gasten rond de BBQ, erg prettig. Het verloop van de avond was ook soepel verlopen door jullie inzicht, ervaringen en wensen die vooraf doorgenomen waren zoals specifieke diëten, nogmaals bedankt dat ook jullie voor een geslaagd 25 jarig huwelijks jubileumfeest hebben gezorgd.
Hier geweest voor een besloten feest. Ik kan hierdoor niks zeggen over het prijsniveau. Maar wel over de service, die was prima. Geen sterren restaurant niveau maar gewoon prima. Eten was lekker. luxe aangekleed dmv een hele zalm op tafel buffet en een flinke beenham. Prima locatie voor feesten van rond de vijftig personen
Wij gaab hier vrij regelmatig eten en ook ons trouwfeest heeft 't Vijverhof voor ons verzorgd. Heerlijk, goed en vers vlees en vis. Personeel is altijd al te vriendelijk. Tot snel weer!
Afgelopen vakantie hier wezen eten. Makkelijk te vinden een beetje buiten het centrum dus genoeg parkeerplek, Eten is wat je van een BBQ kan verwachten. Je kan zelf je spiesen samenstellen met groenten, fruit, vlees rund/varken en vis. garnalen/mosselen. Salades waren door eigenaressen zelf gemaakt, en ook sommige sausen. Eigenaar komt alles uitleggen, je kan mag 3 rondes doen ieder met 2 spiesen. dus van ALL YOU CAN EAT is niet geheel waar. Helaas werd bij het vragen naar een schoon bord dit afgewezen, dit was niet de bedoeling volgens de serveerster.
Al meerdere keren hier geweest. Ontzettend goed restaurant met 2 hele leuke concepten. Je kan er zelf bbq-en of kiezen voor een a la cart van de grill. hele goeie kwaliteit vlees en alles goed op smaak. Wij komen hier graag.
Lekker gegeten met de AH restaurantactie. Voldoende variatie, mogelijkheden en vlees. Vriendelijk personeel. Regelmatig werd gevraagd of alles naar wens was zeker niet opdringerig en diverse suggesties gedaan. Je merkt dat men echt wil dat alles naar wens is. Wij komen zeker nog een keertje terug.
Super lekker en veel eten! Heel gezellig en leuke bediening. Ideaal dat je zelf kan kiezen wat je eet, door zelf spiezen samen te stellen!
Kwamen net na 2 groepen binnen dus even moeten wachten waarvoor ze hun excuses aanboden, porties waren vrij klein, kleiner dan de prijs maar al dit verdween in de schaduw van de smaak. Nooit te voren zo lekker BBQ gegeten, aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid