facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbara van Stein

Info

VerBeeldend Kunstenaar Barbara van Stein gebruikt onbegrensde verbeelding, sensitiviteit en creativiteit om verbinding te maken met jezelf en jouw talenten

Geschiedenis

De bron tot alle creativiteit is de Verbeelding, jouw verbeelding. Creativiteit is meer dan knutselen en kunst maken. Het is de bron van het leven. Via verbeelding en creativiteit ontspruit inspiratie, inzichten en een veel zachtere flow in handelen. Je krijgt meer energie als je een geïnspireerd leven leidt, met meer bezieling. Alles wat Barbara doet, maakt en waar ze zich voor inzet, doet zij intuïtief, uniek en doorvlecht van symboliek.

Barbara geeft sessies en trainingen waarbij je leert weer in verbinding te komen met jouw verbeeldingskracht, jouw eigen wijsheid en met jezelf. Op die manier krijg je weer meer energie, ontdek je jouw diepste verlangens, krijg je meer zelfvertrouwen en kom je in balans met je lijf en geest.

Onze taak

Mijn missie is om jouw talenten krachtiger te maken door jouw verbeelding te laten spreken vanuit je eigen wijsheid in harmonie met jezelf en vol liefde naar jezelf.

Producten

* Expres Jezelf Sessies waarbij je echt helemaal jezelf (weer) mag zijn
* Jaartrainingen vol zelfinzichten, creativiteit, eigen wijsheid en plezier
* Dagworkshops met SoulCollage® voor nieuwe inspiratie in je leven
* Imaginatiekaarten (in uitvoering)

Adres: 2631 NN Nootdorp
Telefoonnummer: 0628587404
ln.sutcnassutiripsni@ofni
Stad: Nootdorp
Postcode: 2631 NN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vistapaint Vistapaint 164 km Geweldig goede leverancier. Heel vriendelijke en deskundige, technische ondersteuning...
Recensies
Barbara's creatieve atelier is een heerlijke fijne plek om met creativiteit diep in jezelf te duiken en op een speelse, lichte en kleurrijke manier te groeien. Dat is wat kunst voor je kan doen. En Barbara weet precies hoe ze je daarbij kan begeleiden. Doen hoor. Het is een kado aan jezelf.
Geweldig mens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid