facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbara Proper

Barbara Proper

Info

Zoek je verandering in werk? Wil je jezelf verbeteren? Ben je ontevreden over je gezondheid? Ik help je in het veranderproces en haal het beste uit jezelf!



"De behoeften van je baby veranderen constant. Elke nieuwe fase vraagt een andere aanpak en nieuwe kennis. En niemand doet het in één keer goed; je blijft leren. Daarom vertel ik je wat je nergens hoort maar je wel wil weten! Want met de juiste informatie kun je keuzes maken die bij jou passen. En dat is fijn in een maatschappij waarin tal van opvoedstijlen mogelijk zijn.Je past meteen toe wat je hoort en zo zie je direct het resultaat. Je leert bewuste keuzes te maken die passen bij jouw gezin. Zo haal je het beste uit jezelf. Neem daarom vandaag nog contact op!"
Adres: Alverno 27, 4731 tw Oudenbosch
Telefoonnummer: 0624637127
Stad: Oudenbosch
Route: Alverno 27
Postcode: 4731 tw


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fierce and Fit Fierce and Fit 190 meter Super leuke 1e les Braziliaanse Jiu Jitsu van me zoon
Mama P draagt Mama P draagt 357 meter Draagconsulente in omgeving Oudenbosch
Jenneke Bettink Verlies- en Gezinscoach Jenneke Bettink Verlies- en Gezinscoach 368 meter Verlies kan zo overspoelend zijn dat je er niet alleen uitkomt. Het verover mogen ve...
Life Plan Guide Life Plan Guide 756 meter "Voor ambitieuze en hooggevoelige vrouwen die het beste uit zichzelf en het meeste ui...
Scheidingsbemiddeling Zuid-West Scheidingsbemiddeling Zuid-West 761 meter Financieel Scheidingsadviseur(RFEA)| Mediator |Regio Roosendaal Etten-Leur Breda Berg...
Maby's Maby's 823 meter Leuke winkel, veel keus aan baby spul.
Sportivo Healthcenter Sportivo Healthcenter 857 meter Fijne gym, kleinschalig maar heeft alles wat je nodig hebt, vriendelijk personeel.
Praktijk 'Onder de Moerbeiboom' Praktijk 'Onder de Moerbeiboom' 901 meter Creatief intuïtief coachen
Recensies
Barbara is open, eerlijk, kan goed luisteren en zich inleven. Ze stelt steeds de juiste vragen om je verder te helpen en je doel te bereiken. Helpt je je doel helder voor ogen te krijgen. Door haar grote ervaring met het werken in de kinderopvang en de opleidingen die ze gevolgd heeft weet ze goed te helpen en coachen. De cursussen babymassage en Zo spelen babies krijg je als ouder/verzorger meer inzicht en handvatten. Barbara is een heel fijn en warm mens.
Ik heb de cursus gebruiksaanwijzing van mijn baby gevolgd. Door de video's kreeg ik informatie over het gedrag van mijn baby en mogelijke oplossingen voor de problemen waar we tegenaan liepen. Ons meisje sliep 's nachts heel goed, maar overdag ging het minder goed. Ze sliep dan maximaal 45 minuten en daarna was ze nog steeds moe, het lukte ons niet om haar dan opnieuw in slaap te krijgen. In de gesprekken met Barbara luisterde ze naar waar we precies tegenaan liepen en kregen we tips voor onze situatie. Barbara nam daarin onze wensen mee. Nu slaapt ons meisje overdag anderhalf uur achter elkaar en wordt uitgerust wakker.
De gebruiksaanwijzing van jou baby is de ideale cursus om meer verdieping te krijgen in je rol als moeder of vader. Vragen zoals hoe belangrijk is een ritme? en hoe lang heeft een baby ‘s nachts voeding nodig? worden allemaal door Barbara beantwoord in de video’s die je tijdens de cursus krijgt. Ik ben enorm geholpen en zou deze cursus daarom zeker aanbevelen!
In gesprek met Barbara merk ik dat ze kan luisteren achter de letterlijke woorden. Barbara is niet bang voor erkennen en hanteren van meervoudige gevoelens en weet het verschil tussen medelijden en mededogen. Ik ervaar dat het samen ontdekken van ruimere waarheden haar vreugde geeft. Als ik me kwetsbaar voel probeert ze me in m´n kracht te zetten. Als ik in m´n kracht ben, is ze blij. En vergis je niet, tegelijkertijd kan ze pittig zijn, maar eigenlijk kwam ik mezelf tegen in m' n schaduw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid