facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbara Griffioen, Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Barbara Griffioen, Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach

Info

De combinatie van leefstijlcoaching en vitaliteitscoaching geven mij de mogelijkheid om op een integrale manier met mensen, die vitaler willen worden, te werken.



"Wil je je weer vitaal voelen? De combinatie van leefstijlcoaching en vitaliteitscoaching geeft mij de mogelijkheid om op een integrale manier met jou te werken.Heb je het gevoel niet de baas te zijn over je eigen leven? Lukt het jou maar niet om structureel je leefstijl te veranderen? Ervaar je het leven als zwaar en vermoeiend. Baal je dat je inactief of gestrest bent en je zaken niet op orde krijgt? Voel je je niet gezien of gehoord? Heb je een druk leven en kun jij wel wat meer balans gebruiken?Dan is leefstijl- en vitaliteitscoaching voor jou mogelijk dé oplossing.Wil je weten hoe ik integraal te werk ga? Ben je benieuw wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met me op."
Adres: Schagen 14, 3461 GK Linschoten, Utrecht, Netherlands
Telefoonnummer: 06-40207132
Stad: Linschoten
Route: Schagen 14
Postcode: 3461 GK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vita Nova Vita Nova 529 meter vita nova start van een gezond leven. Begeleiding op maat voor iedereen die wil afval...
Recensies
Ik heb een zeer goede ervaring met Barbara als vitaliteitscoach. Ze is een warm en open persoon, biedt een luisterend oor en geeft handvatten om verder te komen, door middel van opdrachten en gesprekken. Waar ik in het begin van mijn traject nog worstelde bij de vragen "wat is/zijn jouw doelen en "waar sta je nu", kijk ik nu heel anders tegen deze vragen aan. Door Barbara ben ik uit mijn comfortzone gestapt, dat had ik van te voren niet kunnen bedenken of gedurfd. En is mijn leven een stuk leuker, omdat ik nu meer aan mijzelf denk; wat vind ik leuk, wat vind ik belangrijk en waar krijg ik energie van.
Ik heb met veel plezier een leefstijlcursus bij Barbara gevolgd. De cursus was zeer informatief en interessant. Het fijne aan les krijgen van Barbara is niet alleen de nieuwe dingen die je leert, maar ook de sfeer die zij in de groep weet te creëren. Zij zorgt voor een veilige, prettige leeromgeving waar iedereen de ruimte krijgt om vragen te stellen.
Ik heb zeer goede ervaring met Barbara als leefstijl coach. Ik vind haar een heel warm en toegankelijk persoon. Een paar maanden geleden ben ik gestart met een traject. In eerste instantie voor mijn huidproblemen. Al na 1 gesprek kon ik gelijk aan de slag. Ik ben veel verder gekomen dan alleen een verbetering van mijn huid. Ik heb mijn voedingspatroon structureel veranderd, ben een aantal kilo's lichter en heb meer inzicht waarom ik bepaalde keuzes maakte. Ik zit weer een stuk lekkerder in mijn vel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid