facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Barbaar Delft

Barbaar Delft
"De Barbaar is het café waar Delft samenkomt, gelegen aan het mooiste plein van Delft. Omringd door Delftse cultuur, technologie en ondernemerschap, is bij ons altijd iets nieuws te vinden en te proeven. Je kunt bij ons terecht voor koffie, lunch en borrel."
Adres: Sint Agathaplein 4 , Delft 2611 HR, NL
Telefoonnummer: 06 33918668
Stad: Delft
Route: Sint Agathaplein 4
Postcode: 2611 HR


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-00:00
Donderdag: 09:00-00:00
Vrijdag: 09:00-00:00
Zaterdag: 10:00-00:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: barbaar delft menu, restaurants delft, barbaar delft menukaart, de centrale delft, sint agathaplein 4, agathaplein delft, restaurant delft, ontbijt delft
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe De Engel Cafe De Engel 401 meter Verschrikkelijk asociaal personeel. Na het draaien van één stoel werden we op een zee...
Doerak Doerak 418 meter Prima cafe, met een mooie keuze aan bieren. Gezellige ontspannen sfeer en veel expats...
De Beierd De Beierd 469 meter Heerlijke gehaktballen op brood als lunch gegeten hier. Goede patat ook! En last but ...
Bar Sil Bar Sil 558 meter Op zonnige zaterdagen is het hier een drukte van jewelste op het terras. Je wordt hie...
De Arc van Delft De Arc van Delft 742 meter Bij De Ark heb ik genoten van een heerlijke zalmburger met frietjes op een mooie zome...
Carrousel Carrousel 764 meter Vandaag 25 mei 2019 hier gegeten . Super gezellig .erg lekker voor gerecht .garnalen ...
Recensies
Prima maaltijden. Gerechten zijn vega te maken. Heerlijk aan de straatkant in het zonnetje. Personeel is vriendelijk en snel. Ruim een uur op de lunch gewacht, waarbij de het enige op maat de paddenstoelballen waren. Niet de juiste prioriteiten in de keuken dus. Als je tijd hebt en nergens heen hoeft, prima plek.
Toplocatie in hartje Delft op een rustige plek op het historische Sint Agathaplein naast het Prinsenhof museum en de museumtuin. Knus interieur, vriendelijke personeel en snelle service. Het terras is groot en schitterend. Als de zon schijnt kun je daar volop ervan genieten. Ik was daar op een zonnige dinsdagochtend, zeer rustig. In het weekend is het best druk maar wel gezellig.
Leuke plek vlak bij de Prinsenhof. Lunchkaart bevat voldoende keuze om het moeilijk te maken. Aardig personeel. Niet al te druk dus fijne plek om bij te kletsen met vrienden.
Nice spot, on the Agatha square, in the morning in the spring sun. Friendly, young staff. Delicious iced coffee with apple pie, and a regular coffee with Red Velvet cake. Chill that, after an accident with the coffee, we got a new one. With a smile! Let's go more often! - Lekker plekje, op het Agatha plein, 's morgens in de lentezon. Vriendelijk, jong personeel. Lekkere iced coffee met appeltaart, en een gewone koffie met Red Velvet cake. Chill dat we, na een ongelukje met de coffee, een nieuwe kregen. Met een lach! Gaan we vaker heen!
Voor een grote lang en fors man is zitten en lopen oncomfortabel. Bediend personeel toch meer student dan horecavakmens.
Een gezellige atmosfeer en prettige sfeer voor een borrel als afsluiting van een middag in de naastgelegen Prinsenhof een mooi historisch stukje Delft. Er wordt bier van de tap als wel bier uit de fles geschonken en de keuze is ruim. Bij mooi weer is er een terras in gericht zowel aan de voorzijde als de zijkant waar de Prinsenhof is.
Heerlijk gegeten voor een mooie prijs. Het afwisselende menu zorgt ervoor dat ik zeker nog een keer terug wil komen. De service was snel en beleefd, het eten was er snel. Wel echt reserveren van te voren! Het zit hier snel vol.
Eén en al lof over deze tent! Afgelopen weekend een fantastisch gala gehad bij Bar/baar. Friso en zijn medewerkers begrijpen écht wat horeca is. Ik heb me zeer welkom gevoeld. Het was perfect gehost. Zeer goed eten en drinken. Het wordt keurig opgediend. Drank wordt op tijd aangevuld. Ik vond het geweldig.
Prima bakie koffie gedronken en lekker chocolade taartje gegeten. Super vriendelijke personeel.Eten: 4/5
Namens mijn schoonmoeder die heeft geluncht op 10-9-22: “tosti besteld met geitenkaas en honing, helaas bleek dat de tosti zodanig lang heeft gebakken dat deze keihard is geworden, de geitenkaas korrelig en de honing was niet te proeven. Dit aangegeven bij de bediening welke naar de keuken zijn gegaan en terug kwamen met de boodschap “ze gaan er op voortaan letten”. Helaas geen nieuwe maaltijd gekregen, tosti maar klein gedeelte eetbaar. Zeer teleurstellend.”
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid