facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar/Restaurant Wolters

Bar/Restaurant Wolters

Info

Gezellig lunchen, uitgebreid dineren of lekker met een wijntje op het terras of aan de bar? Bij ons kan het allemaal!

Adres: 't Dorp 94, 5384 MD Heesch
Telefoonnummer: 0412-474083
Stad: Heesch
Route: 't Dorp 94
Postcode: 5384 MD



op zoek naar gerelateerd: Brasserie Wolters MENU, Restaurant Heesch, Bomenpark Heesch menukaart, Eten afhalen Heesch, Restaurant Oss, Raadhuis Heesch, Restaurant Vinkel, Restaurant Heeswijk-Dinther
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie 't oude Raadhuis Brasserie 't oude Raadhuis 105 meter Lekker eten tegen nette prijs. Zeer vriendelijk personeel. Een aanrader.
Bomenpark Bomenpark 2 km Fraaie omgeving om even met de hond los te wandelen èn waarbij ook door de hond kan w...
Recensies
Heerlijk gedineerd hier. Plateau Wolters voor 2 als voorgerecht was geweldig en de lamskoteletjes waren perfect, zo mals en met verrukkelijke portsaus. De enthousiaste bediening maakte onze ervaring compleet. Bedankt voor de top avond.
Lekker gegeten, fijne bediening en een gezellig restaurant. Zeer zeker de moeite waardEten: 5/5
Samen met vriendinnen hier lekker gegeten. We kozen voor het 4 gangen verrassingsmenu en werden verrast met allemaal lekkere gerechten. Bediening was vriendelijk en gastvrij. Met nog wat kleine puntjes op de i kan dit restaurant zeker naar 5 sterren.
Heerlijk gegeten, mooie gerechten, voor ieder wat wils. Fijn en vriendelijk personeel.Eten: 5/5
Iets te veel sfeer van binnen daardoor vond ik het te donker. Kreeft was erg lekker met kaas erop gegratineerd met een puntzak friet erbij geserveerd. Er was geen lekker sausje bij voor de kreeft jammer voor 34 euro.Nadeel erg lang wachten tussen de gerechten door vandaar 3 sterren anders 4. O en het toetje kokoscarres geen aanrader smakeloos.
Heerlijk gegeten en gedronken. Goede vriendelijke bediening. Er is een open keuken waarin twee goede koks heerlijke gerechten bereiden. Mochten we weer in de buurt zijn, is Wolters zeker een optie om weer te gaan eten
We hebben heerlijk gegeten en wat een goede en vriendelijke service! Dat kom je niet vaak meer tegen. En genoeg keus op het menu! Maar als ik een tip mag geven dan zou ik de porties voor het 4 gangen menu echt kleiner maken want ze waren echt wel groot maar vooral machtig en het tussengerecht dat was ongeveer net zoveel als een hoofdgerecht vond ik. En echte grote eters gaan vaak toch eerder voor het al a carte menu als een gangen menu. Maar wij komen zeker nog eens terug echt een aanrader!!
2 gangen lunch verrasings menu was inderdaad een verrassing. Voorgerecht een klein bordje carpaccio die gewoon goed was. Hoofdgerecht een bord te droge spaghetti met wat champignons. Geen hoofdgerecht waardig !
Lekker gegeten, maar ontzettend prijzig. Voor -en hoofdgerecht voor twee personen met ieder één drankje en daarna 1 grote fles water moest 100 euro kosten. Dat vond ik het toch niet waard.
Vanavond heerlijk geborreld op het terras van Wolters. Lekker buiten met de terrasverwarming aan. Jett verzorgde ons prima en verleidde ons met veel enthousiasme om een bittergarnituur te bestellen. Top service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid