facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Lekker

Bar Lekker

Info

Centrum van Huissen

Adres: Vierakkerstraat 30 , Huissen 6851 BE, NL
Telefoonnummer: 026 325 7001
ln.rekkelrab@ofni
Stad: Huissen
Route: Vierakkerstraat 30
Postcode: 6851 BE



op zoek naar gerelateerd: bar lekker, vierakkerstraat 30, 6684 db huissen, nederland, betuwe huissen, bar lekker eigenaar, lunchen in huissen, restaurant huissen big fish, lunch huissen, claudio huissen, nr 5 huissen
Recensies
Wij hebben gekozen voor het 4 gangen verrassingsmenu en we hebben een geweldige avond gehad. Het restaurant heeft een heerlijk ontspannen sfeer. Met mooi weer in de tuin heb je bijna het gevoel dat je op vakantie bent. De gerechten waren stuk voor stuk kleine smaak explosies waar we onwijs van hebben genoten. Vier gerechten waar stuk voor stuk onwijs van hebben genoten, met de meest heerlijke bijpassende wijnen en dat voor een zeer schappelijke prijs. Dankjullie voor deze heerlijke avond.
Weer een topavond gehad. Heerlijk buiten gegeten en volop genoten van het verrassingsmenu.
Wat een geweldig restaurant, met een fantastische keuken. Wij mijn vriendinnen en ik zijn in de watten gelegd met het verrassingsmenu. Dat was creatief, waanzinnig lekker en mooi voor het oog. Duidelijk een chef en keukenbrigade met passie voor het vak. De bediening is attent en gezellig. Heerlijke wijnen bij het menu. En één topavond is bereikt. Het restaurant doet niet onder voor een michelinster restaurant, maar dan voordelig. Een pareltje in Huissen.
Prima restaurant. Een klein minpuntje. Voor mijn 80e verjaardag een diner voor 7x en een uitgebreide lunch voor 15x besproken. Toen ik nog even langs kwam om eea te fine tunen moest ik mijn koffie na afloop zelf afrekenen.
De naam zegt het al... Bar lekker..Heerlijk gegeten.
Verfijnde smaken, lekkere wijnen, gezellige ongedwongen sfeer, loopt gestroomlijnd, je proeft de passie in het eten ook als vegetariër zijn er enkele heerlijke opties.
Gezellige eetgelegenheid, heerlijke burger gegeten. Vriendelijke bediening. Top!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten gezellig restaurant. Aandacht voor mooie gerechten
Lekker eten! Mooie sfeer ook in het restaurant, nu al helemaal met kerst. Daarnaast ook goede service, mensen kwamen voldoende langs om te vragen of het smaakte, of er nog iets anders nodig was en einde nog een praatje. Top avond!
Heerlijk gegeten een sierlijke opdiening van het eten , Vriendelijk personeel en een leuke sfeer. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid