facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar- Grill- Steakhouse OpenDoors

Info

Grand-Café Restaurant Open-Doors

Geschiedenis

Alle dagen van de week geopend. en de Late Night Kitchen is geopend van
22:00 tot 01:30 uur (http://www.open-doors.nl/late-night-kitchen/)

Ook voor een heerlijke afwisselende dagschotel bent u bij ons aan het juiste adres.
Tussen 17:00-18:00 €7,50 na 18:00 €8,50 zo lang de voorraad strekt (www.open-doors.nl/dagschotel)

Op zaterdag wordt Grand-café Restaurant Open-Doors de Pianobar van de bollenstreek.
Met diverse afwisselende artiesten. aanvang 21:00 en de entree is gratis!!

Like onze pagina, en blijf op de hoogte van al onze activiteiten, u kunt er nog leuke prijzen mee winnen ook!

Adres: THE GRENT 34, 2202 EL Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0713614880
Stad: Noordwijk
Route: THE GRENT 34
Postcode: 2202 EL



op zoek naar gerelateerd: Open Doors Noordwijk telefoonnummer, Open Doors menu, Open Doors Ermelo, De Grent 34 Noordwijk, Nieuw restaurant Noordwijk, Open Doors Christenvervolging, Open Doors Ranglijst, Rosser Noordwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Koffiehuis Koffiehuis 5 meter Leuk gezellig café. Verwarmd terras waar u gelukkig nog mag roken. Niets op aan te me...
Cafe De Punt Cafe De Punt 398 meter Leuk cafe met veel verschillende soorten bier
The Flying Pig Beach Hostel The Flying Pig Beach Hostel 415 meter Hele vriendelijke hotelstaff die je ook vergezellen als je alleen bent. Lekker een ko...
Recensies
Hele leuke ambiance met al die trappen en vides. 80's muziekje erbij vonden wij erg leuk. Heerlijk gegeten ook. Onze bavette en mixed grill hadden ook daadwerkelijk op de grill gelegen en dat proef je. Ook de sliptong van mijn vrouw bleek erg goed te zijn. De bediening was vlot en uiterst joviaal. Dessert dan tot slot was ook super; crème brullee met een bolletje ijs was perfect en ook de choco trio van mijn zoon viel in goede aarde. Door misverstandje tussen ober en mij was er één crème brullee te weinig besteld, maar ook dat was binnen no-time opgelost. Kortom; echt een aanrader dit restaurant, echt een toptent!
Perfect. Heerlijk eten, heel aardig en gezellig personeel en een toplocatie. We hadden gereserveerd en kregen een mooi plekje op het balkon. Hebben een uurtje gereden om hier uit eten te gaan, maar dat is het zeker waard. Alles klopt. Het eten was erg lekker en vlees precies naar wens. De cocktails waren ook uitzonderlijk goed. Er mag wel meer mayo bij de frietjes. We zaten te vol voor een toetje, maar mijn jarige vriendin kreeg verrassend genoeg alsnog een verassing in de vorm van vuurwerk op tafel. Erg leuk. Jammer dat ik maar 5 sterren kan geven. We komen hier zeker terug. Topavond gehad.
Goede en aardige bediening het eten was erg smakelijk en goed bereid geweldige sfeer
Leuk tentje, zeer vriendelijk en attent personeel. Het broodje met Hollandse garnalen was erg goed. Niet goedkoop, maar dat geldt voor heel Noordwijk.
Heel gastvrije, grappige en vriendelijke medewerkers. Het terras zat erg vol ten opzichte van andere restaurants in de straat. Dit gaf een super leuke sfeer. De burger kon je helemaal naar wens zelf samenstellen en smaakte heerlijk! Als we in de buurt zijn, zou dit een plek zijn waar we weer heen terug zouden gaan.
Zeer lekker gegeten en prima en spontaan personeel! Echt een aanrader.
Echt super goed gegeten. Wij waren met 7 personen en we vonden het allemaal echt super! Top ossenhaas, mixed grill was ook grandioos, eigenlijk was alles perfect. Naast het heerlijk eten en de fantastische ambiance werden we ook in de watten gelegd door de medewerkers! Voor ons echt een topzaak!
Ik heb laatst een hele leuke ervaring gehad met mijn vriend. Enorm vriendelijk personeel, veel keuze op het menu, eten was lekker, prijs kwaliteit verhouding is top, fijne sfeer. We komen zeker nog een keertje terug! Parkeren: Naast het restaurant is een parkeerplaats.
Een lunch met iemand die ik nog nooit eerder ontmoet had, is me hier erg goed bevallen. Nou zat het mooie weer ook enorm mee, maar zeer vriendelijke en attente bediening en heerlijk vers eten zalm en rundercarpaccio dat verrassend fris smaakte verdienen mijn 5 sterren zeker.Eten: 5/5
Hier bij toeval gegeten. Prachtig interieur uit de jaren '30. Heerlijk gegeten, lof voor de kok. Aardige mensen. Een tweede keer bleken ze óók nog een zalig terras te hebben. Onze favoriet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid