facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Dixie

Bar Dixie

Info

Een gezellige bar in hartje amstelveen
Verkozen tot beste winkel van juni 2017



"Bij Bar Dixie is het easy going! Onze gastropub aan het Amstelveense Stadsplein ademt de laid back sfeer van Dixieland en met onze cocktails, speciaalbieren en zalige comfortfood zorgen we dat jij je helemaal kunt ontspannen. Een gedeelte van ons terras is overdekt en verwarmd, dus zit je altijd goed!Schuif gezellig aan en relax, wij doen de rest."
Adres: Stadsplein 54, 1181 ZM Amstelveen
Telefoonnummer: 310206403004
Stad: Amstelveen
Route: Stadsplein 54
Postcode: 1181 ZM


Openingstijden

Maandag: 15:00 - 01:00
Dinsdag: 15:00 - 01:00
Woensdag: 15:00 - 01:00
Donderdag: 15:00 - 01:00
Vrijdag: 12:00 - 01:00
Zaterdag: 12:00 - 01:00
Zondag: 12:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: dixie amstelveen, blvd amstelveen, dixie menu, day amstelveen, bar amstelveen, zorgeloos amstelveen, popov amstelveen, dixie bar callantsoog
Recensies
Gezellige plek in een mooi centrum. Service is uitstekend en eten is ook erg goed voor elkaarEten: 5/5
Smakelijke burger met een enorme portie friet erbij. Voor mij zou de friet wel wat minder mogen en dan wat salade ofzo. Echter toch 5 sterren want de burger was heerlijk, het personeel vriendelijk, leuke setting en een fantastisch assortiment aan speciaal bier. Kom zeker weer.
Snee tonijnsalade 9.75 en een tosti kaas 4.75 ontzettend lekker maar enorm prijzig.
Een gezellige sfeer, maar vooral de kwaliteit van het eten maken Dixie tot een onverwacht genoegen. De medewerkers van deze bruine kroeg weten hoe het werkt. Voldoende aandacht voor persoonlijke wensen en geen moment te lang hoeven wachten op de gangen. Hier kom ik zeker terug!
Heel leuke en gezellige bar. Ruime drank keuze, centrale locatie en prima sfeer.Eten: 3/5
Altijd lekker eten en de leukste bediening. Heerlijk terras! Kom ik heel graag. Eten: 5/5
Zit altijd heerlijk hier, superlekker eten en heerlijke cocktails! Mijn complimenten naar de medewerker tim die ons perfect geholpen heeft!
Leuke tent met een ruime keuze in eten en drinken. Alleen het personeel is niet altijd heel scherp en geschoold. Verder wel heel erg vriendelijk personeel en goeie service.
Een groot café midden in het Amstelveense winkelcentrum. Ruime keuze uit drankjes en hapjes. Ziet er gezellig uit. Prijzen redelijk, bediening heel vriendelijk.
Leuke bar/restaurant, vast plek in Amstelveen. Leuke pubquizzes elke maand ook.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid