facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar de Promenade

Bar de Promenade

Geschiedenis

In Bar de Promenade is het altijd gezellig!
Van Hollands tot Dance, van Apreski tot Rock, alles komt voorbij en nog veel meer! In de leukste bar van het Westland is iedereen welkom en maken de barmannen en vrouwen er elke avond een feestje van!
Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen! Van een gezellige en uitdagende Pub Quiz tot 80’s & 90’s avonden of gewoon een potje darten en voetbal kijken.

‘Naast de Prom’ De ideale locatie voor uw feest!
Verjaardag vieren? Jubileum? Of gewoon een gezellige feestavond?
‘Naast de Prom’ is af te huren voor maximaal 100 personen.
Compleet verzorgd met eigen bar, professioneel muziek systeem, rookkamer en toiletvoorziening nemen wij alle zorg uit handen en zorgen ervoor dat ook u kunt genieten van uw feestje!
Met hapjes en drankjes is onze locatie al vanaf € 20,- p.p. af te huren.

Zondag t/m dinsdag is Bar de Prom inclusief ‘Naast de Prom’ af te huren voor maximaal 200 personen.

Heeft u interesse, speciale wensen of wilt u eens een kijkje komen nemen?
Neem dan contact met ons op!

Bar de Promenade, Nog eentje dan!



"Bar de Promenade & "Naast de Prom' zijn af te huren voor feesten vanaf 20 personen"
Adres: Langestraat 50, 2691 BH 's-Gravenzande
Telefoonnummer: 0174-412613
Stad: 's-Gravenzande
Route: Langestraat 50
Postcode: 2691 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plein 1959 's-Gravenzande Plein 1959 's-Gravenzande 36 meter Er wordt daar geschreven met een vork!!! Een leuke high wine voor mijn nicht haar ve...
Cafe de Beurs Cafe de Beurs 57 meter Zeer gezellig cafe goede bediening en altijd vriendelijk
Eetcafé de Witte Eetcafé de Witte 58 meter Prima plek om een avondje tegen normaal tarief goed en gezellig te eten. Bediening he...
Recensies
Inmiddels is 'De Prom' geen gewoon café meer, maar wél te huur voor feestjes en partijen! We hebben hier al twee keer dankbaar gebruik van gemaakt, en de sfeer was top. Menno en zijn crew denken fijn mee en zorgen ervoor dat alles gewoon goed geregeld wordt. Aanrader!
Populaire kroeg dat op vrijdag -en zaterdagavond een feestcafé is. Vrijdag -en zaterdagavonden waren top toen ik 16, 17, 18 was. Naarmate ik ouder werd, vond ik de woensdag -en donderdagavond leuker, rustiger en gezelliger. Verder kan je ook prima darten op woensdag of donderdag.
Woensdag doe ik soms wel een bakkie met vrienden, leuke sfeer en een top barman die je heel af en toe nog wel eens een gratis biertje toe gooit. Vrijdag en zaterdag vermijd ik meestal ivm drukte.
Broke daar naartoe gegaan, maar als je de barmensen een beetje manipuleert kun je ook gratis drankjes consumeren hier. Hoop alleen niet dat mijn review het ontslag betekent van hun. Fijne dag! :
Leuke tent voor een gemiddelde leeftijd van 40 j/o. Je kunt meteen je pensioen vernaggelen aan belachelijke hoge prijzen voor een drankje. Condoom apparaat is ook stuk.
Voor oa darters zoals ik is het goed gooien in de Prom met mooie en goede dartbanen met gezellig personeel om ons van een biertje en hapje te voorzien. Voor dartteams om daar te gaan gooien echt een aanrader!
Leuk met vrienden, vaak wel te druk en daardoor te krap. Rokers ruimte achterin de bar en de wc-deuren gaan jammer genoeg naar buiten open. Verder een prima bar.
Veel jong vervelend publiek op vrijdag, maar een groot aanbod aan drank en dartborden.
Gezellige bar. Maar sinds de leeftijd omhoog is gegaan is het te rustig en dat is jammer
Altijd leuk om daar een drankje te doen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid