facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Dancing Lord Nelson

Bar Dancing Lord Nelson

Info

Altijd lekker uit je dak met je vrienden en vriendinnen met de beste dj's. In de grote zaal van de Lord Nelson worden altijd de beste hits gedraaid.Tevens kunt u prima terecht in Dock 44 of even uitrusten in de comfortabele stoelen in de US Night Café.

Geschiedenis

De Lord Nelson is ook geschikt om af te huren voor groepen, bv om een (bedrijfs)feest te organiseren.
Heeft u vragen vwb de mogelijkheden, mailt u dan naar [email protected]

Adres: Prinsenplein 48, 7941 KW Meppel
Telefoonnummer: 0522 255 559
Stad: Meppel
Route: Prinsenplein 48
Postcode: 7941 KW



op zoek naar gerelateerd: lord nelson meppel leeftijd, lord nelson facebook, lord nelson meppel koningsnacht, lord nelson fotos, lord nelson thee, lord nelson sluiten, foto's classic night lord nelson meppel, us night cafe meppel
Recensies
Aan het begin van de nacht is het zeer rustig, zodra alles sluit begint de Lord vol te raken. Goed personeel. Ingang mag wel wat beter, want je verstaat de caissière amper. In het rokershok mag ook wel een raampje open als dat mogelijk is.
Rare tent, het raakt er op een zaterdag pas vol rond 2/3 uur 's nachts. Desondanks ruim 70 euro uitgegeven aan bier in een avond en het erg naar mijn zin gehad.
Wij gaar daar uit voor een 21 diner. Het was erg rustig voor een zaterdagavond, met opvallend veel jonge mensen. Men zat de hele tijd aan de lachgas ballonnen. Het personeel was vrij ongezellig en onvriendelijk bij zowel de bar als de garderobe. Belachelijk dst je 5 euro voor de garderobe moest betalen. Verder was de muziek wel enigszins leuk.
Vieze ranzige plek waar je je handen niet op het toilet kan wassen, maar het wel in de spoelbak van de glazen mag doen. Dat keuringsdienst van waren dit nog open laat is alleen te danken aan vriendjespolitiek. Als ik 0 sterren had kunnen geven ipv 1 ster had ik dat gedaan.
Classic nights erg leuk. Voor onze leeftijd.
Ja echt mooie tent Goos. Snerpende hertjes, meters bier en een leuke sfeer. Zeker een mooie uitgaansgelegenheid om een avond met je club te spenderen, VO!
Prima om met vrienden uit te gaan, bier is wel net piswater. Entree is 5 euro en een muntje kost ongeveer €2,70, de mensen die er komen zijn voral rond de 17
Terwijl ik rustig mijn pita kaas buiten voor de lord eet, wordt ik helemaal uitgekafferd door de bewaker. Ballen tent. Voor iedereen die dit leest! Ga hier niet heen zonde van je geld.
Top discotheek! Altijd gezellig! Genoeg te beleven voor jong én oud! Word een variërend programma aan evenementen georganiseerd, voor ieder wat wils! Kom eens langs !
Geen flikker aan, ookal is het rustig. Er moet betere muziek komen. Zoals house avonden of iets in die richting. Gebruik dock daarvoor voor houseavond of hiphopavond o.i.d.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid