facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Dancing Discotheek Hoppe

Bar Dancing Discotheek Hoppe
"Denk je aan uitgaan in Rhenen, dan denk je aan Bollee Events. Met onder andere Q-Music foute party, Heren uit de Kleren, Teenageparty's, Top Top party, top 2000 party, Rijnweekparty, Roomerz tv, en vele andere. Check onze website voor jouw feest."
Adres: Molenstraat 18, 3911KL Rhenen
Telefoonnummer: 0655-355949
Stad: Rhenen
Route: Molenstraat 18
Postcode: 3911KL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CAFE HP CAFE HP 112 meter Absolute top tent. Ouderwets dorpscafe genesteld in deze stad. Aanrader voor iedereen...
Disco Polska Disco Polska 1 km Kameralny wystrój,niepowtarzalna atmosfera,specyficzny klimat łączący w sobie ekstraw...
Recensies
Teleurstellend. Munten halen en jas opbergen duurde een eeuwigheid, ouderwetse kluisjes waar je gelijk 2,- kwijt bent. 1 bar aanwezig waardoor het heel lang duurt voor je 7,- mag uitgeven aan een liefmans. Duurde ook een eeuwigheid voordat de show startte met teveel tijd tussendoor. Je staat er maar te wachten.. Nooit meer
Gemoedelijke uitgaansgelegenheid. Aardig personeel. Muziek rond de 80 dB, dus als je gezonde oren hebt goed te doen. Mijn bestelde droge witte wijn, bleek roze, rook en smaakte zuur. Volgens de manager daar was dat normaal... dus ik zou hier zeker geen wijn meer bestellen!
Hebben het gisteren genoten bij de grandiose Show van Heren uit de kleren. Het was de beste Show die ik gezien heb. Beter als de American Dream Boys en de Chippendales . Dit Was niet de laatste keer dat ik hier was. Groetjes uit Duitsland van ons 4en
Wat een aanfluiting, het meisje wat de deur bediend, is steeds van der plek om op de telefoon te kijken, dus kan je niet naar binnen of naar buiten.. We waren er met het thema heren uit de kleren, maar die hielden gewoon de broeken aan en waren niet aantrekkelijk. Ook had de enige blonde heer zijn vriendin mee genomen en had alleen aandacht voor haar, terwijl alle andere heren met iedereen probeerde te flirten. Dan neem je je vriendin toch niet mee als je dat werk doet? Verder was er nog een zanger die niet kon zingen, en de muziek die werd gedraaid was ook niet leuk. Het viel ons allemaal erg tegen en gaan er niet meer heen.
Was een hele leuke avond geen CANDYMEN maar de heren uit de kleren vielen niet tegen
Een halve glas cola voor 1 munt. Valt dan toch wel tegen. Tegen de barkeepster wat van gezegd. En schouder ophalend moest ik het er mee doen. Jammer.
Mooie dancing, netjes en schoon, vriendelijk personeel. Veel diversiteit in evenementen. Echt een aanrader voor een leuke en gezellige avond uit. Via sociale media en hun site kun je zien welke evenementen er zijn en zijn er online ook kaarten te bestellen of aan de kassa mits ze al uitverkocht zijn. Parkeerplaats is ongeveer 2/3 minuten lopen. Toiletten zijn alleen beneden.
Prachtige locatie. Alles ziet er mooi en verzorgt uit. Ook de toiletten worden tijdens een evenement goed schoon gehouden. En natuurlijk vriendelijk personeel. In 1 woord, fantastisch.
Op 18 oktober 2014 naar Barry White tribute avond geweest. Om 23.00 uur zou Wendell Engel optreden, maar opeens verscheen er een man met de naam Alain, Slechte zanger en en geen soul, zeer slecht!!! Deze Alain zong allerlei repertoire, geen soul. Wij hoorden elders dat Wendel ziek was en zijn daarom al snel naar huis gegaan en bovendien had ik n glas wijn op de bar staan, was even weg en bij het terug komen was mijn glas verdwenen, ik heb daar n melding van gemaakt maar ook daar trokken ze zich niks van aan. Slechte zaak en ons zien ze daar nooit meer.
Ik woonde de online opnames bij van RoomerzTv bij Bollee events op uitnodiging van Robin Albers.Met grote namen in de dj scene, Roland Molendijk, Erland Galjaard en Enrico Soepenberg AdooR. Perfecte geluidsinstallatie, mooie dansvloer inrichting beetje retro chroom maar daarom weer erg leuk en vooral heel vriendelijk personeel. Het biertje proef ik nog steeds zo lekker. 5 sterren dik verdient Mr. Bollee
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid