facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Dancing De Koets

Bar Dancing De Koets

Info

De leukste Bar/Dancing van Zeist www.de-koets.com

Geschiedenis

www.de-koets.com De leukste Bar/Dancing van Zeist en omstreken De Koets is geopend van op vrijdag en zaterdag van 22 uur tot 4 uur. Winnaar van de Night Life Award 2010.

Label

Vrijdag toegang vanaf 16 jaar.
Zaterdag toegang vanaf 18 jaar.



"De leukste club van Zeist en omstreken!"
Adres: 2e Dorpsstraat 50-52, 3701 AB Zeist
Telefoonnummer: 0756153003
moc.steok-ed@ofni
Stad: Zeist
Route: 2e Dorpsstraat 50-52
Postcode: 3701 AB



op zoek naar gerelateerd: de koets zeist foto's, de koets zeist agenda, de koets zeist leeftijd, de koets zeist facebook, de koets zeist entree, de koets zeist pinksteren, de koets zeist te koop, eigenaar de koets zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lokaal Victoria Lokaal Victoria 291 meter Met 9 mensen op maandagavond genoten van een 3 gangen menu. Super lekker eten en voor...
Poppodium de Peppel Poppodium de Peppel 560 meter Goede programmering, vriendelijke bediening/personeel/vrijwilligers bedankt jongens e...
Belcour Beach Belcour Beach 641 meter De gezelligste en zonnigste locatie van Zeist, Belcour Beach!
Reunie Zeist Reunie Zeist 890 meter weinige keuze op de kaart maar erg lekker! gezellige sfeer, leuk terras.
Cafe de Pintelier Cafe de Pintelier 1 km Prima biertje te drinken daar, de jeugdige bediening mogen wel wat actiever en klantv...
Bommel Zeist Bommel Zeist 1 km Geweldig om weer om weer in de bommel te zijn tot koks goed en gezellige sfeer echt...
Team Cafe Nieuw Zeist Team Cafe Nieuw Zeist 2 km Leuk cafe en mooi terras
Recensies
Hier moet je heen als je een top avond uit wilt hebben. Het barpersoneel is zo gek als een deur en haalt alles uit de kast om je een top avond te bezorgen. Gezellig gemengd publiek en top muziek! Altijd gezellig!
Afzetterij: Eerst voor 7,50 kaartjes gekocht voor een feest, vervolgens ben ik verplicht om 3 euro aan de garderobe te betalen om mijn jas en vest op te hangen. Je krijgt een bandje om je pols bij entree, maar hebt er niks aan want je mag niet naar buiten; wanneer je dat vraagt aan het personeel wordt er op onvriendelijke wijze gezegd dat dat niet is toegestaan. Als je naar de wc moet kost dat ook extra.
Te gek voor woorden deze tent! Jongere van 16 jaar binnen laten met een event die voor 18+is. Wel legitimatie vragen en ondanks ze geen 18 jaar zijn doorlaten gaan. Zoon van nu net 17 gewoon drank kan halen aan de bar en gewoon binnen komen. Je moet je kapot schamen !! Word alleen maar aan geld gedacht en niet aan de gevolgen en aan de regels word gedacht en nog gedaan !
gister avond voor het eerst geweest en ik had het best naar me zin vriendelijk mensen bij de bar en ze weten wel welke muziek ze moeten draaien maar alleen ik vindt het wel jammer dat je voor naar de wc geld moet betalen en dat een ballonnetje 5 euro kost
Als ik geen sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Bewakers die je zonder reden aanvallen en intimideren. Ik ben in veel clubs geweest, maar ik ben nog nooit zo onrespectvol behandeld. Ik betwijfel of het personeel hiervan leert Ik raad ook af om de koets te bezoeken.
Super uitgaansgelegenheid in Zeist!! Knotsgekke barkeepers, gezellige sfeer en goede muziek! Leuk publiek ook en je wordt echt entertained! Vaak ook goede artiesten!
Jeetje wat een mooie herinneringen hier en wat een fijne plek om samen een gezellige avond te hebben. Altijd 1 groot feest, nooit meer naar huis!!
Fantastische gezellige tent met vriendelijk personeel die weet hoe je een feestje moet bouwen! Gezellige mensen en een goede atmosfeer!
Verschrikkelijk tent, met een net zo'n verschrikkelijk eigenaar. Deze schuur raadt ik dan ook niemand aan en dan ook entree moeten betalen en zelfs ook om naar de wc te gaan.
Heel erg gezellig aardige mensen achter de bar en goeie muziek leuk voor t uitgaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid