facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bar Club 188

Bar Club 188

Info

Al een begrip sinds 1974! Sportbar, Dartcafé, gezellige buurtkroeg met een poolbiljart en enorm veel evenementen. Altijd een gezellige avond!

Geschiedenis

Een gezellig avondje uit, alleen of met een groep.
Heb je iets te vieren meldt het dan even van tevoren, want als je met minimaal 15 personen komt krijg je 10% korting op je drankrekening!

Er zijn 2 dartbanen, er is een poolbiljart en er wordt regelmatig gekaart en gedobbeld!

Alle eredivisiewedstrijden en buitenlandse competities zijn hier te volgen!

Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij tot 20.00 uur overheerlijke tapas, verder kun je bij ons altijd terecht voor lekkere snacks en andere smakelijke tussendoortjes.

Wij zijn altijd in voor een feestje!
Hopelijk tot snel in Club 188.



"Bar Club 188 is een sfeervolle, authentieke bruine kroeg in het Bezuidenhout, Den Haag. Al sinds 1974 openen wij dagelijks onze deur voor iedereen die op zoek is naar een leuke middag of avond!Je kunt bij ons terecht voor een gezellig avondje uit, feesten, borrels en partijen, een middag/avond voetbal kijken, darten en poolen of één van onze vele evenementen. Elke week op maandag plaatsen wij het weekprogramma, vergeet zeker niet om dit te checken.Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze spelletjeskast, waarin naast klassiekers als mens-erger-je-niet, triviant, Mikado en JENGA ook verschillende varianten van het populaire 30 seconds spel staan. Op onze website lees je meer over onze gezellige bruine kroeg en wat we bieden."
Adres: Laan van Nieuw Oost Indië 188, 2593 CB Den Haag
Telefoonnummer: 0703838676
Stad: The Hague
Route: Laan van Nieuw Oost Indië 188
Postcode: 2593 CB


Openingstijden

Maandag: 20:00 - 01:00
Dinsdag: 20:00 - 01:00
Woensdag: 20:00 - 01:00
Donderdag: 20:00 - 01:00
Vrijdag: 16:00 - 02:00
Zaterdag: 16:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 01:00

Recensies
Gisteren mijn 50ste verjaardag gevierd. Alles was tot in de puntjes geregeld en de meiden zijn top. Mijn familie, vrienden en ik hebben een fantastische avond gehad! Echt een aanrader om het zo uit handen te geven en alleen maar te genieten. Nikki en Karin, bedankt
Door 2 geweldige eigenaressen altijd een goede plek voor gezelligheid! Ook de pubquizzen die worden georganiseerd zijn goed, ookal worden we altijd 4e...Eten: 5/5
Helemaal top! De plaats in Den Haag om voetbal te kijken op meerdere schermen en te genieten van een leuke avond. €2,10 voor een tapje of een frisje. Poolbiljart, darts, sport, gokkasten, cocktails, shots, lekkere speciaalbiertjes, borrelplanken, veel evenementen, goed eten en aardig personeel!
Barclub 188 is een geweldig café! Laten we eerlijk zijn, we zijn eigenlijk niet zo'n cafégangers. Dat komt eigenlijk ook doordat we altijd kiezen voor andere vormen van horeca. En het stoffige imago dat in onze verbeelding een bruine kroeg had. Dat dat bij Barclub 188 volledig anders is was ons al via hun Instagram en Facebook pagina opgevallen. De twee bardames zijn erg actief met nieuwe initiatieven voor hun stamgasten en hebben van de bar een gezellig, modern, bruisend, actief, sportcafé gemaakt. Maar het feit dat ze cocktails introduceerden gaf ons de échte reden om dat eens uit te gaan proberen. Behalve het feit dat het leek alsof we elkaar al maanden kenden, voelden we ons ook meteen thuis. De zaak straalt geschiedenis uit, maar er is ook duidelijk meegegaan met de tijd. Maar over de cocktails, gezien de leuke combinaties was de keuze snel gemaakt. En genoten we van een originele cocktail in een café een unieke maar leuke nieuwe ervaring. Daarnaast hoorde we dat ook de wekelijkse woensdaghap ooit in het leven geroepen tijdens de lockdown onder de naam kitchen188 blijft bestaan. Met de duidelijke belijning op de vloer, de gezondheidscheck bij binnenkomst en het verplicht desinfecteren van de handen doet Barclub 188 er alles aan om een prettig café bezoek ook veilig te laten verlopen. Ga zo door!
Wat een top feest! De prachtige & fantastische dames achter de bar zorgen ervoor dat er niks ontbreekt. Er hangt een fijne sfeer en het eten is ook lekker!
Prima bar voor een potje voetbal kijken, darten of gewoon een drankje doen. Echt een ouderwetse bruine kroeg.Service: 5/5
Super gezellig cafe bar188Eten: 5/5
Zeer vriendelijk personeel en een gezellige sfeer! Een aanrader om daar een feestje te geven.
Een geweldig personeelsfeest gehad. Goed verzorgd top personeel
Leuke, gezellige kroeg! Afgelopen zaterdag een topfeestje gehad.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid